kablosuz bağlantı kullanıyorum yaklaşık bir senedir.çok nadir olmakla birlikte -galiba bu 2 yada 3 üncü bu şekilde sorun çıkarışı- sorun yaşıyorum.
Sorun şöyle.Bağlantı seviyem mükemmel,herşey çok iyi fakat bağlandıktan 2 dk. sonra bağlantım birden SINIRLI BAĞLANTI oluyor.bağlantı simgesinin üzerinde içinde ünlem olan sarı uyarı levhası çıkıyor ve bağlantım o şekilde pasifleşiyor.
yaklaşık 3 dk sonra tekrar geri geliyor bağlantı FAKAT ondan sonra 2 dk sonra hemen gene SINIRLI BAĞLANTI oluyor.
HOST'la yani bağlantının ana makinasıyla konuşamıyorum.yurttayım.ana makinada diğer blokta.Bu bir iki defa oldu ama sonra düzeldi.Bundan önce oldugunda 24 saat sonra düzelmişti.Şmdi 5 gün oldu hala duruyor.
Sorun nerde ?
hocam sorun sanırım otomatik ıp almıyor senin modemin markası ne ise 10.0.0.2 192.168.1.1 tarzı ıp at düzelir..
üstad walla ağ bağdaştırıcım INTEL(R) PRO WİRELESS 2200 .
SINIRLI bağlantı olmadığı zamanlarda sorunsuz otomatik IP atıyor. bakıyorum hiçbirsorunu yok dns leri falan hepsini yapıyor otomatik. ama 2 dk sonra birden kesiliyor.BAĞLANTI KOPMUYOR ama üzerinde sarı levha çıkıyor ve sinyal gelip gitmiyor.
Şu anda bağlı fakat SINIRLI. IPLERİ de şu anda gösteriyor gitmiş. sınırlı olunca ip atayamıyor.veri kesiliyor.
nasıl olacak ?
hocam ag kartının driverini guncelle...intelin sitesinden en son cıkanı yukle...bende cok yasıyodum bunun gibi problemler gerci benimkinde hergun 1 kac defa oluyodu oyle hatalar driverini guncelleyince sorun kalmadi...bi dene istersen
Allah'ım sen bozma yarabbim. AMİN.
kendi kendine düzeldi yaklaşık yarım saattir de "SINIRLI BAĞLANTI" olmadı.