Bildirim
Kablosuz kablomodem ile kablosuz us roboticsden internet erisimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar zor bir iş sanırım bu?.. -
quote:
Orijinalden alıntı: afaruki
arkadaşlar zor bir iş sanırım bu?..
slm.
zor diye birşey yok fakat inan 2-3 kere okudum ama
ne yapmak istediğini anlamadım.
tekrar daha düzgün bi anlatım yaparmısın. -
Kabl -
Kablosuz modemden kablosuz bir başka modem ile internet almak istiyorum. İki katlı bir evdeyim alt katta internet var ama üst katta ters taraftaki odadan alttaki interneti göremiyorum ortada bir noktaya access point özellikli bir modemi koyarak daha uzağa neti taşımam lazım. Kablo (cat 5) kullanamam.. Kablosuz olması gerekior -
ok. şimdi anladım sıkıntıyı.
öncelikle her iki modemdede wireless bridge desteğinin (airties deki ismi mesh, tp-link deki point to point)
olması gerekiyor. modemlerinde bu destek varsa kısaca anlatayım.
ilk olarak her iki modemede birbirinden farklı fakat aynı grupta bir ip adresi vermen lazım örn birinci modem 192.168.2.1
2. modem 192.168.2.2.
daha sonra her iki modemdede wep şifreleme yapıp aynı şifreyi girmen lazım.
her iki modeminde wifi kanalını aynı kanala alman, fakat farklı ağ isimleri girmen lazım.
son olarak wds yada mesh yada bridge yada point to point bu menuye girip tarama yapıp modemleri
birbirine göstermen lazım.
bu şekilde modemler hem birbirleri ile kablosuz olarak sürekli bağlı hemde her iki modem
dışardan gelen client isteklerine açık olur.
kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X