Şimdi Ara

Kablosuz klavye de FPS tarzi oyunlar oynanir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klavye almayi dusunuyorum, oyun oynayan biri oldugum icin tepkime problemi olmasin diye kablolu klavye kullandim hep. Acaba gunumuz teknolojisinde uretilen klavyelerde tepkime ozellikle fps gibi oyunlarda nasildir ?

Ozellikle Logitech Wave buna olanak saglayabiliyor mu ?

Tesekkurler

• wawe kesinlikle öyle bir sorun yaşatmaz wawe dışında wawe fiyatında ve kalitesinde başka bir ürün de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 14 Kasım 2010; 1:00:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgn2

wawe kesinlikle öyle bir sorun yaşatmaz wawe dışında wawe fiyatında ve kalitesinde başka bir ürün de

Eyvallah, goz onunde bulundurucam yorumunuzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

quote:

Orijinalden alıntı: dgn2

wawe kesinlikle öyle bir sorun yaşatmaz wawe dışında wawe fiyatında ve kalitesinde başka bir ürün de

Eyvallah, goz onunde bulundurucam yorumunuzu.

kaliteli bir şey alırsan yapcağını sanmam.

logitech ve microsoft gibi
  • Microsoft'ta kullandım, Logitech'te kullandım.. Fark çok büyük..

Kesinlikle Logitech kullan..

Standart bir şey istersen, MK 250 klavye mouse setini kullan..
  • mx3200 war kabloludan daha ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

mx3200 war kabloludan daha ıyı

mx 3200 kullanıyorum setin kalitesi orta kalitede fakat uzaktan kullanılıcaksa tavsiye etmem çünkü 2 metreden sonra şaşırıyo
    bana kalırsa klavye yi ayrı mouse u ayrı alsın arkadaş o zmn daha kaliteli şeyler alınıyo çok iyi bir set istiyorsa da mx5500 e bakabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta oyun mu oynanır ya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam wave gercekten performans serisi eger isin icine klavye mouse ve oyun varsa kesinlikle LOgitech al....
  • logitech wawe pro klavye mouse set i gönül rahatlığılya alablirsin bu kadar kesin konuşmamın sebebi bende kulanıorum çünkü

gecikmec hakında ise kasa arkasında gecikme yapıor ama usb uzatıcı kabloyla muse yakınlaştırdım ve ne lag nede bişey kaldı

( benim kas dolap içinde ve 1,5 metre uzaktı alıcı ters bakıodu arada donuodu uzatma kablo ile herşey normale döndü mause için geçerli klavyede 10 metre uzakta bile donmuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozican0148 -- 19 Kasım 2010; 17:59:29 >
  • Pro modeli kalmamisti, bende normalini aldim. Cuma ya gelir herhalde ayrintilari yazarim.

(Mouse 2. planda, zaten kullanmakta oldugum logitech mx518 mouse um var kablolu. Bir nevi klavye icin aldim.)

Tesekkurler herkese ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.