biraz kablosuz kulaklıkları arastrdım da yukarıdakı model bana uygun geldı bnm bir sorum olacak. bu modelin yada herhangi bir kablosuz kulaklık modelinin bilgisayardan tek verici cıkısı ile 15 20 tane kulaklıga ses vermesi mumkun mu?
isyerinde bir sistem icin kulanacagız ve tek bilgisayardan 15 20 kısıye kulaklıkla sesı dagıtmak ıstıyoruz.. bunun ıcın baska bir sistem onerebilrmisniz? ayrıca bu tazda mikrofonlu kulaklıklar da var mı??
yardımcı olrsanız sevinirm
quote:
Orjinalden alıntı: hurican3
merhaba arkadaslar
MIKADO TD-2980 WIRELESS STEREO KABLOSUZ KULAKLIK
biraz kablosuz kulaklıkları arastrdım da yukarıdakı model bana uygun geldı bnm bir sorum olacak. bu modelin yada herhangi bir kablosuz kulaklık modelinin bilgisayardan tek verici cıkısı ile 15 20 tane kulaklıga ses vermesi mumkun mu?
isyerinde bir sistem icin kulanacagız ve tek bilgisayardan 15 20 kısıye kulaklıkla sesı dagıtmak ıstıyoruz.. bunun ıcın baska bir sistem onerebilrmisniz? ayrıca bu tazda mikrofonlu kulaklıklar da var mı??
yardımcı olrsanız sevinirm
gunduz yazmıstım ama aksam belkı cvp alırm dıye dusunuyorum.. arkadaslar bılen bırısı varsa ltfn yardımcı olsun
fikri olan bilgi sabhıbı olan arkadaslar kımse cevap yazmamıs aslında sacma bır soru da deıl bu sordugum belkı yarın bıgun sızın de ıhtıyacınız olabılr. mıllet forumda ne konular acıyor en ufak arastrma yapmadan basıt sorular soruluyor yanıtlanmıs sorulara yenı baslıklar acılıyor vs yıne de yanıt verılıyor.. bu konu hakkında fıkrı olan hıc mı yok bu kdar uye ıcınde?