dahili splitter lı ve çekim gücü çok yüksek modem önerisi istiyorum arkadaşlar. evde kullanılacak fakat 3 kat üstteki komşum dahi bağlantıyı 5 çubuk görebilsin istiyorum. splitter ı dahili olursa süper olur.ayrıca telefonumuz da telsiz.cızırtı yapmaması lazım. şimdiden çok teşekkür ederim.
bütçe problem değil.bu tarz bir modem istiyorum.teşekkürler.
ayrıca masaüstü ve laptop u aynı anda ethernet girişi ile hem internete çıkartıp hem de kendi arasında dosya paylaşımı yapabilirse süper olur.(böyle bi özellik var mı yok mu bilmiyorum )
çok teşekkürler.
arkadaşım sana burda 50 ile 600 tl arasında modem tavsiye edebiliriz bütçeni belirt lütfen
şöyle de birşey var ki 3 kat olacak arada kesinlikle full çekmez arada ap olmadıkça. duvarla çok fazla sinyal düşürür.
quote:
aga61
dünya türk olsun istiyorum.tuvalete çıkınca çilek koksun istiyorum.benzin 1 tl olsun istiyorum ama olmuyor.aga 3 kat yukarıdan 5 çubuk çeken modem varsa bana da yaz bende alcin.ama öyle birşey yok yani.en fazla td-8960n alırsın anten değiştirirsin
kesinlikle airties 300mps modem ve 3ncü veya 4ncü kata bir tane tp-link aceess point muhteşem bir ağ sistemi sorun yaşamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: aga61
merhaba,
dahili splitter lı ve çekim gücü çok yüksek modem önerisi istiyorum arkadaşlar. evde kullanılacak fakat 3 kat üstteki komşum dahi bağlantıyı 5 çubuk görebilsin istiyorum. splitter ı dahili olursa süper olur.ayrıca telefonumuz da telsiz.cızırtı yapmaması lazım. şimdiden çok teşekkür ederim.
bütçe problem değil.bu tarz bir modem istiyorum.teşekkürler.
ayrıca masaüstü ve laptop u aynı anda ethernet girişi ile hem internete çıkartıp hem de kendi arasında dosya paylaşımı yapabilirse süper olur.(böyle bi özellik var mı yok mu bilmiyorum )
çok teşekkürler.
malesef böyle bir modem yok. hatta çok yüksek güçlü ap ler ile bile bu çekim garanti edilemez.