Arkadaşlar alt komşumda kablosuz internet var.ondan internet çekmek istiyorum.modem e kablo ağlayıp benim pc ye çekmeyi düşündüm.bunu nasıl gerçekleştirebiliriz.mevcut bağlantıyı ben kablo ile sağlıcam.o kablosuz olarak.ben kabloyu pc ye takınca ağı görebilecekmiyim miyim yoksa ekstra birşey yapmam gerekiyormu?
kusura bakmayın bu konuda biraz bilgisizim.yoksa sizleri yormak istemezdim
Merhaba, Alt komşunuzdaki modemden bir ethernet kablosu ile evinizdeki bilgisayara doğrudan bağlantı sağlayabilirsiniz. Kabloyu bilgisayara taktığınız anda internete girebilirsiniz.
anladım peki teşekkürler.yalnız arkadaşın kullandığı mevcut ağ şifreli.şifresini bilmiyor şu an.abisi biliyormuş.oda askerde.anlıcağınız durum biraz karışık
şifreyi bilmeden bağlantı sağlamak için kablosuz ağ kur sihirbazından yeni bir ağ oluşturup ikimizde oradan girebilirmiyiz internete acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: cadox18
anladım peki teşekkürler.yalnız arkadaşın kullandığı mevcut ağ şifreli.şifresini bilmiyor şu an.abisi biliyormuş.oda askerde.anlıcağınız durum biraz karışık
şifreyi bilmeden bağlantı sağlamak için kablosuz ağ kur sihirbazından yeni bir ağ oluşturup ikimizde oradan girebilirmiyiz internete acaba?
şifre kablosuz ağ için geçerlidir.kablolu bağlanırken şifre girmenize gerek yok diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: lawli@
quote:
Orijinalden alıntı: cadox18
şifre kablosuz ağ için geçerlidir.kablolu bağlanırken şifre girmenize gerek yok diye biliyorum
arkadas haklı sadece kablosuz için gecerli ama cihazın içine girip baska konfigrasyon ayarları yapacaksan o şifre olabilir..
anladım.yok başka bir ayar falan yapmıcam benim derdim internete bağlanabilmektakınca direk bağlanıcak yani.peki o zaman teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme