Merhaba arkadaşlar, modemim airties kablosuz modem, notebook um exper style. Ana bilgisayardan modeme şifre koyduğum zaman notebooktan internete bağlanamıyorum. Ağ görnüyor, şifreyi giriyorum bağlantı kurulamadı diyor. Ip adresini girdim notebooka yine olmadı.en son olarak ana bilgisayardan modemin izin verdiği kullanıcılar bölümüne girip benim notebook un adresini g,ird,m. bağlanıyor ama bunun ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum yani şimdi başkaları girebilir mi internetime? internete bağlanıyorum bağlanmasına ama şimdi de norton bazı durumlarda sorun çıkarabiliyor, modem şifresiz diye. neden şifreliyken internete bağlanamıyorum, çok yol denedim olmadı arkadaşlar yardım eder misiniz?
walla benzer sorun bende de wardı burada linki bulunana siteden yardım aldım ve işim çözüldü deneyebilirsin derim muhakkak işin çözülecektir
msty19, linki nereden bulucağım yardımcı olabilecek misin?
toprak24, mstynin yazdığı gibi tam yazdığı yerdelink bide ben tekrarlayım istersen burada linki bulunan siteden yazdığı yerde link var üstüne gel ve tıkla sadece.
Airties programında kullanılan şifreleme yöntemi (wpa, wpa-2 vs.) ile bilgisayarınıza şifre girdiğiniz ağ bölümündeki şifreleme türü aynı mı onu kontrol edin. Bunu yapmak için bilgisayarın ağları gördüğü sayfayı açın, sizin ağda sağ tıklatın ve güvenlik sekmesinden bakın, örneğin siz Airties Hizmet Programında kablosuz şifrenizi Wpa-2'ye göre girdiniz; o zaman burda da şifreyi girmeden önce Wpa-2'yi seçmelisiniz. Ben de bu sorun oluşturmuştu belki işinize yarar.