marka - EDUP model - ed - 199 Edup ED-199 1 KM Mesafeli Wriless Alıcı
slm arkadaşlar edup ed -199 wireless modem aldım. Kutunun üstünde 54m yazıodu uygundur dedim aldım. Modemi 3. kattaki komşuya kurmaya gittim. Önce kutunun üstündeki cdyi yükledim, sonra yüklediğim programı açtım ama benim evdeki modemi görmüyo hiç bir wireles görmüyo sorun ne arkadaşlar acabağa benim pc mi görmüyor ben mi pc den mi tanıtcam -- tanıtcaksam nasıl -- bi yardım edin be arkadaşlar acil !!
Kablosuz modemi kurdum ama
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: himen34
marka - EDUP model - ed - 199 Edup ED-199 1 KM Mesafeli Wriless Alıcı
slm arkadaşlar edup ed -199 wireless modem aldım. Kutunun üstünde 54m yazıodu uygundur dedim aldım. Modemi 3. kattaki komşuya kurmaya gittim. Önce kutunun üstündeki cdyi yükledim, sonra yüklediğim programı açtım ama benim evdeki modemi görmüyo hiç bir wireles görmüyo sorun ne arkadaşlar acabağa benim pc mi görmüyor ben mi pc den mi tanıtcam -- tanıtcaksam nasıl -- bi yardım edin be arkadaşlar acil !!
Kablosuz modemi kurdum ama
çevrenizde ya kablosuz internet yok o yüzden kimseyi görmüyor ya da sizin modeminizin sinyali gizlenmiş halde hemde çevrede kablosuz modem yok. Sizin sorun çok basit bir işlem, iki tık ile bitecek bir işlem. O programı kurduğunuz bilgisayarda daha öncede kablosuz kullanılmış ise ve önce ki kablosuz adaptör windosws'un driverini kullanmışsa, bu yüzden adaptör çalışmamıştır. O markayı bende kullanmaktayım ve sadece kendi programı ile wiriless çalışmakta. Siz önce ki sürücüleri kaldırın, alıcının programını kurun ve ayarları yapın. Ayarları kendi programından yapın, windows'un sağ altta çıkan singesinden ayar yapmaya çalışmayın. En iyi yöntem kendi programıdır.
kanka ben acces point alcam o zaman olur mu
Arkadaşlar bende modeım ım bozulmuştu aırtıes rt 204 modem aldım ama yuklerken kullanıcı adı sıfre bolumune yazdıklarımı yanlış diyor. TTNET ten kullanıcı adı ve şifremi teyit ettirdim doğru ama kullanıcı bilgilerin yanlış diyor alet.