Şimdi Ara

Kablosuz Modemim Düzgün Çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski Airties modem evde, içerdeki odadaki bilgisayardan (laptop) düşük sinyal alabildiği için, gidip Zyxel P-660HN-F1Z denilen modemi aldım. Aynı sorun şimdi de devam ediyor, ayrıca bağlantı kesintileri de daha fazla yaşanır oldu. Bu sözde çok özellikli modemmiş, Chip, PCNet falan filan yılın modemi demiş, editörün seçimi ünvanlarını basmış, tamam, üzerinde de afilli bir "uzak mesafeden çekerim" damgası var, ancak 108 metrekarelik evde sinyal en düşükte, bunun bir ayarı, yolu, yordamı yok mu arkadaşlar? daha fazla çeksin şu alet.

anten midir nedir, dalgaları da takılı, her bi haltı yapılı da, bu modemin i.p. adresine girip o çetrefilli seçenekler içinde bu konuda işe yarar bir şey bulunur mu, ya da başka tavsiyeniz var mı?

• Bir adet access point satın alıp, bilgisayarınızı kullandığınız odanın yakınında ve adsl modeminizden iyi sinyal alan bir yere konumlandırıp access pointi repeater/tekrarlayıcı olarak ayarlarsanız sorununuz çözülecektir.
    Önerilebilecek diğer yöntemler harici anten,yüksek çekim güçlü wireless adaptörler vs.vs. fakat en sağlıklı ve kesin çözüm access point satın almanız olacaktır.
  • Kablosuz modemin 10 metre uzaktaysa dogru duzgun cekmeye bilir
    Kablosuz Modem antenine Takılan routurlar var bence onlardan denesen daha iyii olcak :)))))))
  • Sorun laptopta olmasin, her iki cihazda da problem olmasi dusuk ihtimal, keske baska bir modem alacagina wds- yada mesh desktekli access point alsaydin, cihazi evin baska yerine koyup kablosuz kapsama alanini genisletirdin.
  • 2 gün gün önce Zyxel P-660HN-F1Z denilen modemi aldım aldım. masaüstü pc ye takılan adaptörü ile birlikte. inanın modemle ademtörü 5 m mesafeye koyuyorum 2 çubuk gidiyor. koridorun basina modemi sonuna pc ve adaptörü koyuyorum çekip yok. bende hemen iade ettim. sözde 300 mbps den N teknolojisi falan deniyor.

airties 205 alsam aynı sorunu yasarmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17:00

2 gün gün önce Zyxel P-660HN-F1Z denilen modemi aldım aldım. masaüstü pc ye takılan adaptörü ile birlikte. inanın modemle ademtörü 5 m mesafeye koyuyorum 2 çubuk gidiyor. koridorun basina modemi sonuna pc ve adaptörü koyuyorum çekip yok. bende hemen iade ettim. sözde 300 mbps den N teknolojisi falan deniyor.

airties 205 alsam aynı sorunu yasarmıyım ?

benim evim 117 m2 ben her yerde rahat bi şekilde girebiliyorum rt-204 kullanıyorum airties tavsiye ederim kapının önünde bile çekio 4kattayım düşün...
    Kolay gelsin şimdiden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.