Şimdi Ara

Kablosuz Modemimi taşımam gerekiyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wifi odamda az çektiği için istediğim hızı alamıyorum, modemi yaklaşık 5-6 metre taşımam gerekiyor. ancak kablonun boyu yetmiyor. Alacağım kablonun türü ne olmalı ve nerde bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treyarch -- 14 Kasım 2016; 16:32:2 >

• hayır şu kablodan yaptıracaksın
    Kablosuz Modemimi taşımam gerekiyor yardım

2 telli telefon kablosu..
    mevcut modeminin olduğu yerden yeni konumlandıracağın yere kadar olan mesefayi ölç ve ne kadarsa o kadar resimdeki ince 2 telli kablodan uçları dahil yaptır.

eğer splitter varsa yaptırdığın kablonun bir ucunu splitterin adsl olan kısmına giriş yap,diğer ucuda modeme girecek..
    yok ana hattan direkt modeme giriş oluyorsa ya da duvarda telefon/internet prizi varsa aynı şekilde kablonun bir ucunu prize girip diğer ucunu modeme giriyorsun.

bir ihtimal ana hat açıkta da gelebilir ve yerde boşta olabilir..
    ek yerinden eski ince kabloyu çıkar at ve yaptırdığın kablonun bir ucunu soketin olduğu yerde kesip kablo uçlarını soyup aç.ana hattan gelen daha önce bağlı olan renklere soyup açtığın renkleri bağla ve bantla..
    diğer ucuda yine modeme giriş yap.daha sonra modeme elektrik ver

• Xtracer kullanıcısına yanıt
    Kablonet de telefon hatları kullanılmaz ko-aksial yani televizyon kabloları ile internet gelir...

• çok pordon kablonetmiş fark etmedim.yazdıklarımı göz ardı et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.