Şimdi Ara

YURTTA KALIYORUM KABLOYLA GELEN İNTERNETİ WİRELESSA ÇEVİRME ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta yazdığım gibi yurtta kalıyorum ve internet odalara ethernet kablosuyla geliyor. Bazı kişilerin bu kabloları bir alete takarak wireless bağlantı yapabildiklerini öğrendim bugün. Bunu nasıl yapabilirim? Link varsa bu aletin satıldığı verebilir misiniz?

Teşekkürler

Not: Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: dupdis

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta yazdığım gibi yurtta kalıyorum ve internet odalara ethernet kablosuyla geliyor. Bazı kişilerin bu kabloları bir alete takarak wireless bağlantı yapabildiklerini öğrendim bugün. Bunu nasıl yapabilirim? Link varsa bu aletin satıldığı verebilir misiniz?

Teşekkürler

Not: Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın

tp link 740n tavsiye ederim kabloyi lan portuna takip kablolu ve kablosuz nete çıkabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatif ve daha ucuz olarak
    TP-Link Kablosuz Ağ Adaptörlerinden 15-20 tl ye alıp
    bu adaptörü taktığın bilgisayarda connectify programını kurup interneti kablosuz paylaştırabilirsin.
  • Laptontan ek hic bir sey almadan paylastirabilirsin. Ag merkezinden bilgisayarlar arasi ag kura basarak interneti paylastirabilirsin .

• Router adı verilen cihazlar işini görecektir.Bütçene göre sayısız alternatifin var.Tavsiyem vatanda 60 tl civarındaki asus marka router.Mobil oldugum icin link atamiyorum vatanin sitesinde gorursun.

• Connectify programını kur herşey yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.