2 gün önce Teknosa'dan INCA IWM-111 marka kablosuz mouse aldım. İlk iki gün sorunsuz kullandım fakat dün akşam eve gelip fareyi taktığımda çalışmadı. Pili bitmiştir dedim değiştirdim yine çalışmadı. Başka USB portlara taktım yine çalışmadı. USB girişlerine başka fareler taktım onlarda problem yok.
Benim fareyi aldım diğer arkadaşların bilgisayarlarına taktım sorunsuz çalışıyor fakat benim bilgisayara takınca tepki vermiyor. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünerek Windows 10'dan Windows 7'ye geri döndüm fakat yine çalışmadı.
Bilen eden var mı neden kaynaklanır bu sorun? Yardım edin tam tez teslimi arefesinde elimi kolumu bağladı.
Merhaba,
Muhtemelen driver sorunu oluşmuştur. Aygıt yöneticisinden ilgili mouse driverını bulup sağ tuş ile tıklayıp kaldır(sürücüyü sil seçeneğini işaretlemeyin) dediğinizde yazılımı otomatik olarak silip yeniden yükleyecektir.
punkerland
kullanıcısına yanıt
Defaatle yaptım fakat fayda etmedi. Bugün gittim geri verdim fareyi ve 15 lira daha verip Logitech aldım. Şimdilik bu da sorunsuz çalışıyor. Yine de ilgilendiğin için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme