Şimdi Ara

Kablosuz Mouse Önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence e iyisi ve en ucuzu Inca nın mause leri bence ondan al.Ben Inca kablosuz mause kullanıyorum çok da memnunum Tavsiye ederim..

Türk hacker i duydunuz mu adam avustralyadaki yüzlerce siteyi hacklemiş ve dünyada bulunan en iyi hackerlerin yanında yer almış
  • Küçük mouse seviyorsan bunu öneririm.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125190153&CS_Category=_MOUSE661&CS_Catalog=_BILGISAYAR

Şans eseri almıştım, bu kadar iyi olacağını bilsem çook önceden alırdım, her türlü fps oyununu sorunsuzca oynuyorum, tepki, tarama süresi çok çok iyi, masaüstü sistemde kullanıyorum, kalem pil ile çalışıyor, min. 1 ay gidiyor pili, çok yoğun kullandığım için, kitapçığında 6 aydan bahsediliyor, çok portatif, gerçekten tavsiye edebileceğim iyi bi kablosuz mouse dur.

• A4 TECH RP-1557 kullanışlı/ideal,

ama MICROSOFT 69J de çok şekil.
  • eğer büyük ve ergonomik olması sana uyarsa
    şu da güzel:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd47192
  • Logitech V 200

1 sene pil ömrü
  • Logitech MX Revolution'un yanında kablosuz fare tanımam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    Kablosuz Mouse Takılıyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoş bir alete benziyor

Fiyatı Nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Logitech MX Revolution'un yanında kablosuz fare tanımam.

• pil problemi had safhada bu modelde, kolayca şarjı bitiyor...

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Logitech MX Revolution'un yanında kablosuz fare tanımam.

• Fiyatı 150 ytl civarlarında ve dahili pili 5 ile 7 gün arasında dayanıyor ancak bu da yüksek çözünürlüklü lazer kullanmasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla kablolu lazerleri aratmayacak şekilde ekranda kayabiliyor. Sonuçta şarjı 6 ay dayanan düşük / orta çözünürlüklü bir fare yerine neredeyse kabloluymuşcasına performans gösteren bir fare tasarlamış Logitech. 2-3 saatte şarj olduğundan pek sorun yaşamıyorum.

Edit: Daha fazla bilgi içinhttp://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/130&cl=roeu,en adresini inceleyebilirsiniz. Kablosuz farelerde en iyisini istiyorum diyorsanız yeni çıkan MX Air'in ardından en iyi fare bence bu. Yalnız oyuncular için tavsiye etmiyorum zira kullanınca oyun dışı amaçlar için tasarlandığını farkedebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 29 Temmuz 2007; 14:25:54 >

• 150 ytl fazla geldi bana :D
  • bugün alıyorum lx5 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feroww -- 29 Temmuz 2007; 14:44:01 >
  • son anda karar değiştirmemle A4-TECH R7-70D-1 aldım daha güzel geldi pakette görünce , gerçekten malzemesi kaliteli , ve kasa 1 mt aşağıda kalmasına rağmen hiçbir alım sorunu yok ama daha pil hakkında birşey söyleyemeyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.