Şimdi Ara

Kablosuz Oyun Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle belirtmek isterim ki branşım utanarak söylüyorum Sistem ve Network Uzmanlığı neden utanacakmışsın dediğinizi duyar gibiyim...Çünkü sorunum şu evde iki notebook biri HP diğeri DELL marka ve ikisinden XP yüklü biri SP2 diğeri SP3 yüklü olmak üzere... Evde AirTies kablosuz modem kullanıyoruz...internete bağlanırken hiçbir sorun yok...dosya paylaşımında yani bilgisayarların birbirlerini görmesinde de sorun yok... Asıl soru yani Online CS 1.6 oynarken de sorun yok ama gel gelelim ki kendi aramızda ağ üzerinden oynamak istediğimizde maalesef ne yaptıysak olmadı görmüyoruz birbirimizi...
    Lütfen cevap verecek arkadaşlar Hamachi demesinler...Denedim
    Güvenlik Duvarı demesinler...Hepsini kapattım yani denedim
    antivirüs demesinler onları da kapatıp denedik yok yok yok
    Modemin firewall ını da kapattım yok yok
    Hatta ağ özelliklerinden Yükle>>İletişim Kuralları>>NWLink IPX/SPX/NetBios Uyumlu iletişim Kuralını da ekledim yok yok ne yaptıysam görmüyor çok ilginç kafayı yicem akla ne gelebilirse yaptım...

Yardımlarınızı bekliyorum, akla gelebilecek denemeye değer bir şeyler varsa lütfen söyleyin...Teşekkür Ederim...

• saçma bir cevap gibi gelebilir ama ben de bu problemle karşılaşıyorum bazen. ip adreslerini elle vermenizi tavsiye ederim. ben bu şekilde çözüyorum problemimi. denediniz mi acaba? yazmamışsınız çünkü.
  • Direk bilgisayar arası kablosuz ağ kurup onunla deneyin. Biz bilgisayar arası kablosuz ağ ile 3-4 kişi oyun oynayabilmiştik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC-Modem Bağlantı Kopma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.