arkadaşlar bende TP-LİNK (TD854W) kablosuz modem var ben bu modemi tek başıma kendi masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. ben bunun kablosuz özelliğini wireless ini kapatmak istiyorum.bana hiç wireless lazım olmuyor ve gereksiz radyasyona maruz kalmamak için kapatmak istiyorum ama nasıl kapatacağımı bulamadım bi yardım ederseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim3858
arkadaşlar bende TP-LİNK (TD854W) kablosuz modem var ben bu modemi tek başıma kendi masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. ben bunun kablosuz özelliğini wireless ini kapatmak istiyorum.bana hiç wireless lazım olmuyor ve gereksiz radyasyona maruz kalmamak için kapatmak istiyorum ama nasıl kapatacağımı bulamadım bi yardım ederseniz sevinirim
192.168.1.1 e gir oradan kablosuz ağlar falan olması lazım oradan bir yerden bulursun
Modemin içine gir , ara yüz ayarına gel sağ tarafta Kablosuz a gel , etkin değil i işaretleyip kaydet .
TTNET Kampanyalı veya Türk Telekom Lokum Kampanyası dahilinde almış olduğunuz TP-LINK marka modeminizin anlaşmalar gereği teknik destek ve teknik servis hizmetini (yazılım, donanım, garanti şartlarına) SENTİM BİLİŞİM vermektedir.Çağrı Merkezi Tel : 4440294 Mail adresi üzerinden ( modemdestek@sentim.com.tr ) irtibata geçip probleminizi açıklayıcı bir dilde bildirmenizi rica ederiz.
Ben kapatıyorum fakat halen wi-fi aktif halde görünmekte. Sadece bağlanamıyorum.