Şimdi Ara

bluetooth ses alıcısının 'uyarı sesini' kapatma ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu ana kadar 3 tane bluetooth ses alıcısı aldım. üçünde de bağlanırken ya da kapanırken ses geliyor. az da değil. en yüksek seviyede.
    bu ürünlerin sesini kısma ya da kapatma var mı? her bluetooth u açtığımda bu sesi duymaktan bıktım. 2 sini kendi hoparlörüyle kullandığım için onlarda sorun yok. ama 1 inde sesi ses sistemine veriyorum. o rahatsız ediyor.
    eğer kapatma yoksa açılışta o sesi olmayan bluetooth alıcı biliyor musunuz?
    yardım ederseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bluetooth Cihazının Uyarı Sesini Kapatma

Birçok Bluetooth cihazı, açıldığında veya bağlandığında bir uyarı sesi çıkarır. Bu ses, özellikle cihazı sessiz bir ortamda kullandığınızda rahatsız edici olabilir. Neyse ki, bu sesleri genellikle cihaz ayarlarından kapatabilirsiniz.

Bluetooth Hoparlör Açılış Sesi Kapatma

Bluetooth hoparlörünün açılış sesini kapatmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Hoparlörü açın.
    • Cihazınızın Bluetooth ayarlarına gidin ve hoparlörü bulun.
    • Hoparlör ayarlarını açın ve "Uyarı Sesleri" veya "Ses" gibi bir seçenek arayın.
    • Uyarı seslerini kapatın.

Bluetooth Kulaklık Uyarı Sesi Kapatma

Bluetooth kulaklıkların uyarı sesini kapatmak için şu adımları izleyin:

• Kulaklıkları takın ve açın.
    • Cihazınızın Bluetooth ayarlarına gidin ve kulaklıkları bulun.
    • Kulaklık ayarlarını açın ve "Uyarı Sesleri" veya "Bildirimler" gibi bir seçenek arayın.
    • Uyarı seslerini kapatın.

Bazı Bluetooth cihazlarında, uyarı seslerini kapatmak için fiziksel bir düğme veya anahtar olabilir. Cihazınızın kullanım kılavuzunu kontrol ederek bu özelliğin olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Uyarı seslerini kapatarak, Bluetooth cihazınızı daha sessiz ve daha keyifli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben bunu kullanıyorum sessiz calısıyor.
    TaoTronics
    Transmitter - Digital Optical TOSLINK and 3.5mm Wireless Audio Adapter
    https://www.taotronics.com/products/tt-ba09-bluetooth-transmitter

Sen ne kullanıyorsun?

• her güç verip güç kestiğimde ki sesi bende kapatamadım kırmızı olan modül almıştım bende, nasıl kapatırız hiç güzel değil çözebildiniz mi?

• Bluetooth hoparlör / kulaklık vs hepsinin ortak sorunu bu uyarı sesleri kapatılamıyor ve en yüksek seviyede açar / kapatırken ses veriyor. Çözümünü bilen varsa konuya yardımcı olursa sevinirim.

M / Mod tuşu

- / Ses kısma tuşu

+ / Ses açma tuşu

> / Play çalma duraklatma tuşu

Hangi marka model olursa olsun cihazlarınızda sadece bu 4 tuş varsa bu kronik rezil sorunla uğraşmak durumundasınız.  

• Yukarı taşıyalım. Bluetooth hoparlörü bebeğin yanına uyurken ses açmak için aldık ama hoparlörü açarken ve kaparken öyle bir ses çıkıyor ki bebek yatağından hopluyor. Çözümü var mıdır? Powerway marka bir bluetooth marka hoparlör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİMA KAPALIYKEN GELEN SES
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.