Kulaklıktan gelen bildirim sesini kapatma nasıl yapılır ?
-
-
Hoparlördeyken bildirim sesi gelsin kulaklıktayken gelmesin gibi bir şey arıyorsanız ancak tasker ile filan yapılır diye düşünüyorum(miui'nin öyle bir özelliği varsa bilemiyorum). Kulaklık taktığınızda komple bildirim sesini kapatmak da bir seçenek, "zil sesleri ile bildirim seslerini birleştir" gibi bir ayar da açık olabileceğinden sesi kapatamadıysanız diye söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 14 Ocak 2023; 6:23:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bildirim sesini tamamen kapatınca unutuyorum öyle kalıyor. bu sefer gelen bildirimleri görmüyorum. bütün bildirimler sadece telefonda çalsın istiyorum.
-
Tasker ile bluetooth bağlandığında bildirim sesini kapatan, bağlantı kesildiğinde sesi açan bir şey yapılabilir. Bu işinizi görürse yapmayı deneriz. Başka bir şey istiyorsanız onu ararız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzgün şekilde çalışmıyor hocam. bazen hiç değiştirmiyor ayarı bazende geç değiştiriyor.
-
Nougatlı lenovo p2'mde tasker ile yaptigim sey gayet düzgün calisti ama xiaomi ve yeni android sürümleri hakkında maalesef bilgim yok. Umarım başka bir yolunu bulursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X