Şimdi Ara

Kablosuz Router ile internet ve dosya paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir alışberiş sitesinde SMARTNET ARCW4BR WIRELESS 4 PORT BROABDAND ROUTER PRO EDITION yaklaşık 35 ytl fiyata satılıyor. Bu cihazı satın almak istiyorum ancak kafama takılan sorular var. Yardımınızı Bekliyorum...

Bu cihaz ile tek portlu modemden aldığım interneti kablo ile masaüstü bilgisayara ve kablosuz olarak dizüstü bilgisayara paylaştırabilir miyim ? Aynı zamanda iki bilgisayar arasında dosya paylaşımıda yapmak istiyorum.

Yani biri kablosuz biri kablolu bağlantı ile aynı anda hem internet hem dosya paylaşımı sağlar mı?

• istediklerinin hepsini yapabilirsin
  • teşekkür ederim.. Diğer cihazlar bu ürüne göre daha pahalı inşallah sorun ile karşılaşmam. Sizce ev içi kullanımda sinyal problemi yaşar mıyım ?
  • emule tarzı paylaşım programları kullanacaksanız sorun çıkartır. ben de aynısından almıştım bu nedenle iade ettim. sinyal seviyesi fena sayılmaz.
  • iki router olunca port acma isi biraz karmasiklasiyor.
  • Bir soru daha geliyor ; bu soru kablosuz router hakkında bilgi edinmek isteyen başka kişilerede yol göstermiş olur.

Interneti kablolu modem değilde kablosuz modem sağlıyor olsaydı , kablosuz router aracılığı ile interneti masaüstü bilgisayarımda kullanabilir miydim ?

Yoksa bunu yapsa yapsa Access Point mı yapar ??
  • kablosuz modem ile masaüstü bilgisayarınız ile de kullanabilirsiniz. kablo ile bağlamak istemeyorsanız, usb ya da pci wireless adaptör ile masaüstü bilgisayarınızı bağlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli2007
    kablosuz modem ile masaüstü bilgisayarınız ile de kullanabilirsiniz. kablo ile bağlamak istemeyorsanız, usb ya da pci wireless adaptör ile masaüstü bilgisayarınızı bağlayabilirsiniz.

Bahsettiğim masaüstü bilgisayara adaptör yada kart takılı olmadan örneğin ;komşudan sağlanan wireless interneti bu cihaz ile bilgisayarımda kullanabilir miyim ?
  • smartnet cihazını çoklayıcı gibi kullanmak istiyorsun sanırım. komşudan wirelessı smartnet üzerinden alıp evdeki pc ye vereceksin yanlış anlamadıysam. bu cihazda böyle bir özellik olup olmadığını bilemiyorum. araştırmak gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli2007
    smartnet cihazını çoklayıcı gibi kullanmak istiyorsun sanırım. komşudan wirelessı smartnet üzerinden alıp evdeki pc ye vereceksin yanlış anlamadıysam. bu cihazda böyle bir özellik olup olmadığını bilemiyorum. araştırmak gerekli.

Evet.. Bahsettiğim buna benzer bişi..

" komşudan wirelessı smartnet üzerinden alıp evdeki pc ye " kablo ile iletmek..
  • "komşudan wirelessı smartnet üzerinden alıp evdeki pc ye " kablo ile iletmek

bende böle bi alet arıyorum. smartnetle bu mümkün mü acaba? veya bunu yapan başka bi alet var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragon-34

"komşudan wirelessı smartnet üzerinden alıp evdeki pc ye " kablo ile iletmek

bende böle bi alet arıyorum. smartnetle bu mümkün mü acaba? veya bunu yapan başka bi alet var mı?

Bu olayı yapan alet (sanıyorum) "Access Point" ...

Bu arada ; ben konuda bahsi geçen Smartnet marka kablosuz router'ı aldım ve gayet memnunum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.