Şimdi Ara

Kablosuz şarj 60 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4-5 gün önce 50 lira olmuştu bu
  • Bunu kullanmak için telefonunda desteklemesi gerekli mi

• Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    desteklemesi icin ayri bir aparat satiliyor surekli sarj girisine bagli olarak ve kılıfla arkasina tutturulacak sekilde fakat yavas sarj dolduracagindan bek kullanilmiyor

• Bunim 10 bin bataryali kablosuz sarji 70 lira bence o varken buna bu para fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

Bunim 10 bin bataryali kablosuz sarji 70 lira bence o varken buna bu para fazla
    Bağlantı alabilir miyiz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    Telefonun kablosuz şarj özelliği olmalı tabii.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Galaxy s8 + kullaniyorum soket bozulmustu 600 teklif ettiler bazi parcalar sokulecmis.sansa kablosuz gordum magazadan 120 e aldim :) 4 ay kullaniyorum internetten baktim bu fiyata sonrada ah kafam dedim 40 tl daha ucuz hemde kupon kullanirdim ama nafile :) neyse onemlu olan isin yürümesi..nisandan beri sadece bunu kullaniyorum 3 saat 20 dk fulluyor teli gayet memnunum korktum baska 7 8 saate sarj eder diye.Piyasadaki diger urunlere bakin n11 ggg gibi sitelerde wiriless powerbank diye cok uru cikar :) genelde hizlari ayni telden telwde degisiklik gosterebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 5 Ağustos 2019; 2:59:59 >

• Genel bir soru, kablosuz şarjda tam kablo gibi hızlı sarj etmesi mümkün müdür?
  • rezil bişi
    üzerinde iphonex durmuyor
    telefon düşmekten koruyucu camı kırıldı çöp oldu
    iade ettim
  • Yanında qc 2 yada 3 destekli şarj başlığı kullanmanız lazım yoksa yavaş şarj eder

• Qi powerbank önermiyorum. 10000 mah 20 TL'ye verseler almam. Memnunum diyenler başka powerbank kullanmamış olmalı. Xiaomi nin iyi olanlarını hepsiburada kullanıcı yorumlarını okuyup alabilirsiniz. Cihazınız Samsungsa Samsung alın ama orjinali olmalı.
    Powerbank alırken asla kullanılmış almayın. Düştüğü yada ıslandığı an 20 binlik olanın değeri 3000'e düşebiliyor. Temiz görünür ama pil erimiş olabilir. Alırken de test etme imkanınız yok. Test etmek için saatlerce beklemek gerekiyor zira.
    Kaliteli powerbank ağır olur bunu bilin. Hafif olanların içi boştur.
    @Şıh Hazretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 7 Ağustos 2019; 5:38:52 >
  • Alınmıyor ödeme kısmında hata veriyor

Edit: anlık hataymış aldım sonradan haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorca -- 8 Ağustos 2019; 0:40:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.