Şimdi Ara

Kablosuz Şarj Teknolojisi ve Büyük Sağlık Tehlikesi ( Radyasyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ekincifatih Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyenin en eski en kalite donanim forumunun en kalite dostları merhabalar... Arkadaşlar kablosuz şarj teknolojisi biliyorsunuz ki hayatımıza hızlı giriş yaptı. ve bununla ilgili sağlık açısından çekincelerim var olmasına rağmen deneme yapmaya karar verdim ve samsung , ugreen , baseus gibi dünyaca ünlü kalite markalardan 3 adet cihaz denedim. Bu ürünlerin tanıtımlarında radyasyon free . zararsız bilgileri vardı. ama nasıl bir mantıktır ki bir kablosuz mr magnetik alan nasıl radyasyon yaymaz . MR TESTER cihazları ile denemeye karar verdim. Sonuç ise rezaletti. Bir Mikro dalga fırın kadar radyasyon yaydığını ve MR tester cihazının En üst seviyesi olan 5 seviyesinin lambasını yaktığını test ettim. Tüm cihazlarda durum bu şekilde. Gerçekten çok acayip kötü bir durum ve çok büyük tehlike. Şöyle örnek vereyim. mr tester cihazları telefonlarda ve wifi lerde 1 numaralı ışığı bile yakmıyor. Sadece telefon ilk çalma esnasında 1 seviyeyi yakıp geçiyor. Bu cihazlar her an 5 lambayı da yakmakta. marka farkı yok hepsi aynı

Kablosuz Şarj Teknolojisi ve Büyük Sağlık Tehlikesi ( Radyasyon)Kablosuz Şarj Teknolojisi ve Büyük Sağlık Tehlikesi ( Radyasyon)

diyar3756 bu mesajı paylaştı

• Sağolun hocam, hiçbir yerde bahsedilmemiş bu durumdan. Yatak odasında kesinlikle kullanmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transglobal T kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim çok tehlikeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.