Sevgili Forum Dostları Belki teknik terimlere hakim değilim belki de sadece dikkatsizlikten göremedim ama netice itibariyle kaç günden beri wifi sinyalini nasıl LAN portumdan dağıtırım sorusunun cevabını bulamadım Elimde bir adet Linksys WRT54G2modelrouter var. Bu routerla evin alt katından gelen wireless sinyali nasıl alıp sadece LAN portu olan iki uydu alıcı ve bir televizyonuma kablolu bir halde dağıtırım? Kaç günden beri bir cevap bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
cihazında dd-wrt desteği varsa olur. yoksa olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: mfoke
Sevgili Forum Dostları Belki teknik terimlere hakim değilim belki de sadece dikkatsizlikten göremedim ama netice itibariyle kaç günden beri wifi sinyalini nasıl LAN portumdan dağıtırım sorusunun cevabını bulamadım Elimde bir adet Linksys WRT54G2 model router var. Bu routerla evin alt katından gelen wireless sinyali nasıl alıp sadece LAN portu olan iki uydu alıcı ve bir televizyonuma kablolu bir halde dağıtırım? Kaç günden beri bir cevap bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
linksys nin 0 216 lı bir teknik yardım hattı var. Orayı arayın Fuat bey ile görüsmek istediginizi söyleyin. Bu arkadasın yardımseverligi ve bilgisi karsısında hayran kalacaksınız. istediginiz sey olurmu bilmiyorum Sn utkanizmit cok tecrubeli bir arkadas ama genede bi aramanı oneririm.