arkadaşlar modemim ttnetin işyerim paketi ile verdiği pirelli drg a125 modemdir.Ne kadar uğraştıysamda internette araştırıp uyguladıysamda wlan sorununu çözemedim.Tüm ayarları modemin kendi programından yapmama rağmen telefonumdan bağlanamıyorum.Wi-fi açıp kablosuz modemime bağlan dediğimde bağlanıyor diyo ve 3-5 sn sonra bağlantı kesildi diyor bunun sebebi ne olabilir.şifreleme türünden fln kaynaklanan bir sorun warmıdır.Kablosuz modem ayarlarının görüntüsünüde aşağıda veriyim.
quote:
Orijinalden alıntı: akkrep24
arkadaşlar modemim ttnetin işyerim paketi ile verdiği pirelli drg a125 modemdir.Ne kadar uğraştıysamda internette araştırıp uyguladıysamda wlan sorununu çözemedim.Tüm ayarları modemin kendi programından yapmama rağmen telefonumdan bağlanamıyorum.Wi-fi açıp kablosuz modemime bağlan dediğimde bağlanıyor diyo ve 3-5 sn sonra bağlantı kesildi diyor bunun sebebi ne olabilir.şifreleme türünden fln kaynaklanan bir sorun warmıdır.Kablosuz modem ayarlarının görüntüsünüde aşağıda veriyim.
şifreleme metodunu WEP e getirip denediniz mi?
vallaha şifreleme metodunu değiştirdim ama onu yaptım mı hatırlamıyorum bir deneyim sonucu size söylerim
quote:
Orijinalden alıntı: akkrep24
vallaha şifreleme metodunu değiştirdim ama onu yaptım mı hatırlamıyorum bir deneyim sonucu size söylerim
android sistemlere sık rastlanan bi sorun WEP e getirin, WEP e getirdiğinizde şifrenizide sayısal seçiceksiniz
şuandada dediğinizi yaptım modeme res attım Ip adresi alınıyor dedi ve yaklaşk 10-20 sndir böyle diyor
android telefonunuzun markası ne acaba, hayırlı olsun, evde bağlanmak için bu şekilde sorunu çözmüş olacaksınız ama dışarıda kafede vs de WPA da bağlanırken sıkıntılar yaşayabilirsiniz güvenlik ayarını WEP e getirmek en pratik çözüm, ayrıca WPA ya bağlanmak için MAC adresini ekleyerekde sorun çözülüyormuş ben denemedim bide android uygulamalar var WPA ya problemsiz bağlıyor
dediğiniz gibi yaptım sadece sayısal karakterlerden seçtim şifreyi ancak yine aynı hata ip adresi alınıyor dedi öyle kaldı
android telefonunuzdan kayıtlı bağlantıları silseydiniz, bide telefonunuzun markası modeline göre aynı sorunu daha önce problem yaşayan arkadaşlar mutlaka olmuştur formun o kısımlarınada göz atı isterseniz şifresiz denedinizmi?
şifresiz denemedim daha doğrusu şifresiz olmuyor
Yayın ayarı 11b+g mi? Mobil cihazlar genelde 11b yi destekler daha az enerji tükettiği için g genelde laptoplarda falan olur. Bir o aklıma geldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme