Şimdi Ara

Kablosuz(wlan) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar modemim ttnetin işyerim paketi ile verdiği pirelli drg a125 modemdir.Ne kadar uğraştıysamda internette araştırıp uyguladıysamda wlan sorununu çözemedim.Tüm ayarları modemin kendi programından yapmama rağmen telefonumdan bağlanamıyorum.Wi-fi açıp kablosuz modemime bağlan dediğimde bağlanıyor diyo ve 3-5 sn sonra bağlantı kesildi diyor bunun sebebi ne olabilir.şifreleme türünden fln kaynaklanan bir sorun warmıdır.Kablosuz modem ayarlarının görüntüsünüde aşağıda veriyim.

Kablosuz(wlan) Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: akkrep24

arkadaşlar modemim ttnetin işyerim paketi ile verdiği pirelli drg a125 modemdir.Ne kadar uğraştıysamda internette araştırıp uyguladıysamda wlan sorununu çözemedim.Tüm ayarları modemin kendi programından yapmama rağmen telefonumdan bağlanamıyorum.Wi-fi açıp kablosuz modemime bağlan dediğimde bağlanıyor diyo ve 3-5 sn sonra bağlantı kesildi diyor bunun sebebi ne olabilir.şifreleme türünden fln kaynaklanan bir sorun warmıdır.Kablosuz modem ayarlarının görüntüsünüde aşağıda veriyim.

Kablosuz(wlan) Sorunu

şifreleme metodunu WEP e getirip denediniz mi?

• vallaha şifreleme metodunu değiştirdim ama onu yaptım mı hatırlamıyorum bir deneyim sonucu size söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkrep24

vallaha şifreleme metodunu değiştirdim ama onu yaptım mı hatırlamıyorum bir deneyim sonucu size söylerim

android sistemlere sık rastlanan bi sorun WEP e getirin, WEP e getirdiğinizde şifrenizide sayısal seçiceksiniz
  • şuandada dediğinizi yaptım modeme res attım Ip adresi alınıyor dedi ve yaklaşk 10-20 sndir böyle diyor
  • modem harf-rakam karışık istiyor 11 haneli rakam yazdım genede kabul etmedi
  • android telefonunuzun markası ne acaba, hayırlı olsun,
    evde bağlanmak için bu şekilde sorunu çözmüş olacaksınız ama dışarıda kafede vs de WPA da bağlanırken sıkıntılar yaşayabilirsiniz
    güvenlik ayarını WEP e getirmek en pratik çözüm, ayrıca WPA ya bağlanmak için MAC adresini ekleyerekde sorun çözülüyormuş ben denemedim
    bide android uygulamalar var WPA ya problemsiz bağlıyor
  • dediğiniz gibi yaptım sadece sayısal karakterlerden seçtim şifreyi ancak yine aynı hata ip adresi alınıyor dedi öyle kaldı
  • android telefonunuzdan kayıtlı bağlantıları silseydiniz, bide telefonunuzun markası modeline göre aynı sorunu daha önce problem yaşayan arkadaşlar mutlaka olmuştur
    formun o kısımlarınada göz atı isterseniz
    şifresiz denedinizmi?
  • şifresiz denemedim daha doğrusu şifresiz olmuyor
  • Yayın ayarı 11b+g mi? Mobil cihazlar genelde 11b yi destekler daha az enerji tükettiği için g genelde laptoplarda falan olur. Bir o aklıma geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.