Şimdi Ara

kablosuza bağlanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ben airties modem kullanıyorum.Kardeşim bir filtreleme yapıp gitmiş ve şu an yeni aldığım laptopla ağa bağlanamıyorum.Kablosuz ağı görüyor fakat tıkladığımda şifre girme kısmı çıkmıyor ve sorun var deyip ağa bağlanmıyor.Evdeki eski laptop fln bağlanıyor eskilerde problem yok.Bunun nedeni ne olabilir ne tür bi şifreleme ya da engelleme yapmış olabilir?Kablosuzda mac filtreleme yok baktım da aklıma da başka birşey gelmiyor. Bu arada işletim sistemim w7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtica -- 26 Haziran 2011; 21:38:13 >

• arkadaşlar yok mu yardımcı olacak?
  • Kablosuz aglari yonetden modemin ismini kaldriip yeniden dene baglanmayi sifre istemesi gerek.
  • Kardeşin modeme mac filtreleme yapmış.

Sorunu şöyle çözebilirsin: Diğer bilgisayarlardan biriyle modemin ayar sayfasına bağlanıp, "kablosuz" ayarları altından "mac adresi filtreleme" sayfasına gelirsin ve "özelliği etkinleştir" yazısının yanındaki kutucuktaki tiki kaldırırsın, ayarları kaydedersin, sonra şifreyi girdiğinde güzelce bağlanırsın...
  • merhaba,

windows 7 ultimate yüklü laptop'a format attım. format sonrası yeniden windows 7 ultimate yükledim. format öncesi wireless a bağlanabiliyorken şimdi wireless ağlarını da görmesine rağmen wireless şifresini yazıyorum. şöyle bir uyarı çıkıyor: " windows netmaster bağlantısını yapamadı" tarzında bir uyarı... bunun üzerine 1-2 kez format attım. windows 7 professional ı kurdum...çeşitli realtek driverlerı kurdum, windows un güvenlik duvarlarını kaldırdım, modemi acıp kapattım...yani ne geliyorsa elden yaptım olmadı....ayrıca şöyle de bir sorun var: modemin arayüzüne de giriş yapamıyorum...yani admin ve password yazacak bir arayüze bile ulaşamıyorum explorer ya da choreme ile....sizce sorun neyden kaynaklanıyor? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teamviewer bağlantı sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Nodemcu Wifi Bağlanmama Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.