Şimdi Ara

kablotv'den teledünyaya geçersem ne farkeder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce kutu alımı vs masrafına girmeye gerek varmı?

• televizyonun tüplü mü lcd mi?
  • ben de daha önce beko 70 tuplu tv vardı.5-6 ay teledünya hd ye abone olarak seyrettım.daha sonra 32lh3000 lcd tv aldım.Inanılmaz bir fark vardı.conax modul duşunmedım.çunku çok sorunlu olabıleceğini okudum .hiç riske girmeden hd setup aldım.gayet guzel..özellikle eurosprthd mükemmel.batgeo hd de ii.2tane hd sinema tv geldi..yanı memnunum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 27 Ekim 2009; 15:15:57 >
  • Bizde evde kablo'yu bırakıp, teledünya'ya geçmek üzereyiz.
    Birtek başta kutu masrafı var onun dışında aylık 9,5 lira, kablo'da 7 lira.
    Ayda 2,5 lira için hiç düşünmeye gerek yok bence.
  • lcd tv var. hangi kutuyu önerirsiniz?

birde teledünya yayınını evin içindeki iki tv'ye de verme şansımız varmı? yoksa sadee bir tv ye mi bağlanıyor?
  • sayın ilhamiadaş,
    valla ben modul kullanıyorum ama biraz sorunlu.modulu test için geri gönderdim.bu arada teledunya servisi eve geldi.sinyal ölçtu falan.teledünya servisi test için bir de Hd kutu getirmiş.göruntuye bayıldım.ama ben 130 tlye modul aldım artık.benım önerımHd kutu almanız.zaten Sd KUTU ALIRSANIZ 4 HD KANALI İZLEYEMZSINIZ.2 tv ye yayını ancak videosender(ses ve göruntu aktarıcı) cihazı ile bağlayabilirsınız.ancak asıl tv de ne izlersenız diğer tv de onu izlersiniz.

ben eledünyaya geçeli 15 gun oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 27 Ekim 2009; 20:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhamiselin

lcd tv var. hangi kutuyu önerirsiniz?

birde teledünya yayınını evin içindeki iki tv'ye de verme şansımız varmı? yoksa sadee bir tv ye mi bağlanıyor?

lcd'in varsa o zaman hd setup box alın. farkı fark edeceksiniz gibi sloganvari bir söz olacak ama siz görmeden bu farkı size nasıl anlatırız bilmiyorum ama bilin ki kalite farkı çok fazla.

tek kutu ile evin içindeki 2.bir tv ye verme şansınız yok. ancak iki kutu olacak ve ayda 4.25lira daha fazla ödeyerek izleyebilirsiniz. tek kutu ile tek tv ye diğerlerine ise kablo tv ile tv seyredebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo tv mi netspeed mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağol peki dijital uydu alıcısı alsam onu da iki tv ye veremem dimi ek masraf yapmadan?

arkadaşlar açıkçası baya arada kaldım teledünya mı yoksa uydu alıcısı mı diye...
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhamiselin

sağol peki dijital uydu alıcısı alsam onu da iki tv ye veremem dimi ek masraf yapmadan?

arkadaşlar açıkçası baya arada kaldım teledünya mı yoksa uydu alıcısı mı diye...

evet onada ek masraf yapman gerekecek. yani iki tane reciever alman lazım.

aslında senin durumunda arada kalacak bir durum yok. sen iki tv den de görüntü almak istiyorsun. teledünya ya abone olacaksın. lcd olan tv ye hd stb alıp hd yayınları izleyebileceksin diğer tv ye den de kablo tv aracılığı ile yayın alabileceksin. ve bunlar için ödeyeceğin aylık ücret 9.5lira olacak. uydu alsanda reciver a para vereceksin teledünya alsanda hd stb ye para vereceksin. ama uydu aldığın zaman tek tv ye mahkum olup teledünyanın ancak yarısı kalitesinde yayınları izleyebileceksin. teledünya ya abone olduğunda her iki tv den de aynı anda farklı kanalları seyredebilir durumda olacaksın. artı lcd tv den hd kanalları seyredebilecek ve 80 tane kanalı sd olarak izleyebileceksin. istersende ek ücret verip sinema kanallarını hem hd hem de sd olarak satın alabileceksin.

durum ortada ve karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

tek kutu ile evin içindeki 2.bir tv ye verme şansınız yok. ancak iki kutu olacak ve ayda 4.25lira daha fazla ödeyerek izleyebilirsiniz. tek kutu ile tek tv ye diğerlerine ise kablo tv ile tv seyredebilirsiniz.

Tek kutu ile tek tv, diğer tv'lerlede kablodan seyrettiğimiz zaman, uydunet ve kablo'ya ayrı para verilmiyor değil mi? sadece uydunetin parası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

quote:

Orijinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

Tek kutu ile tek tv, diğer tv'lerlede kablodan seyrettiğimiz zaman, uydunet ve kablo'ya ayrı para verilmiyor değil mi? sadece uydunetin parası mı?

şimdi kablotv ayrı uydunet ayrı. kablo ile uydunetin ücreti ayrı ayrı yansır faturaya. evinizde iki tv niz olsun diyelim tek ücret alınır o da 9.5 lira. bir tv de teledünya bağlı olur diğerinde kablo tv. yok ben ikisinde de teledünya alacam derseniz, her iki tv nin altına kutu gerekir ayrıca faturanızda 9.5+4.75 olur. yani diğeri yarı fiyatına oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 29 Ekim 2009; 17:18:23 >

• :::ABSOLUT®:::

Pardon hocam ya, uydunet yazmışım, teledünya yazacağım yere...

Şimdi şöyle sorayım;
    Evde 2 televizyon var, kablotv mevcut.
    Ailem Lcd almış, bu yüzden teledünya düşünüyorlar:

Forumdan takip ettiğim kadarıyla, teledünya'yı aldığımız zaman bu kutuyu LCD'ye bağlayacağız ve sadece bağlı olduğu tv üzerinden teledünya hizmeti alabileceğiz.
    Diğer tv'den teledünya seyredemiyourz, peki kablo yayını seyredebiliyormuyuz?
    Demek istediğim 9,5 aylık vericez teledünyaya, ayrıyeten 7 lirada kabloya vermeye devam mı edicez?

Yoksa sadece 9,5 verip, kutunun bağlı oldugu tv'den teledünya, diğerlerinden kabloyayın seyredebiliyormuyuz?

Teşekkrüler.
  • quote:

:::ABSOLUT®:::

Şimdi şöyle sorayım;

Forumdan takip ettiğim kadarıyla, teledünya'yı aldığımız zaman bu kutuyu LCD'ye bağlayacağız ve sadece bağlı olduğu tv üzerinden teledünya hizmeti alabileceğiz.
    Demek istediğim 9,5 aylık vericez teledünyaya, ayrıyeten 7 lirada kabloya vermeye devam mı edicez?

Yoksa sadece 9,5 verip, kutunun bağlı oldugu tv'den teledünya, diğerlerinden kabloyayın seyredebiliyormuyuz?

Teşekkrüler.

9.5 tl ye teledunyayıı lcd tv den,aynı zamand ada anolog kablotv yı de başka bir tv den izleyebirsiniz.yani kablo analog+teledunya= 9.5 tl..teledünya digital yayın oldugundan başaka odoya parelel kuramazsınız.bu digital yayını başka odaya videosender (ses ve görunutu aktarıcı) ile yapabilirsınız.

• quote:

:::ABSOLUT®:::

Şimdi şöyle sorayım;

Teşekkrüler.

evet aynen öyle

• Pekı kutuyu istediğimiz zaman sokup içerideki bir tv ye takabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackin

Pekı kutuyu istediğimiz zaman sokup içerideki bir tv ye takabilirmiyiz.

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?
  • @jackin
    Evet. Kutuyu gerektiğinde bir TV'den çıkarıp başka bir TV'ye bağlayabilirsiniz ancak bağlayacağınız TV'ye giden bir Kablo TV kablosu da olmalıdır.
  • @Absolute

Teşekkür Ederim...
  • Teledünya abonesi oldum 1 ay önce kablo tv +teledünya ayda 9.5 TL.Fakat kendi odamda kablo tvden izliyorum diger odada ise teledunya SD kutusu mevcut görüntü inanılmaz ötesi kaliteli + sesde yayın kadar mükemmel.Şimdi teledünya 2 nci sd kutusu alıcam cunki kablo tvdeki yayınla arasında %1000 fark var.Nasılsa farketmiyor kablo tv olduktan sonra ikinci kez kutu için abonelik istemiyorlar sadece kutu parası alınıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.