Arkadaşlar turksat'ın verdiği HD box nasıl almaya değer mi? Fiyatı nekadar tüm türkiyede aynı marka mı bide HDMI var mı :) son olarak extra ses çıkışları da var mı? Birde HD kanalları izlemek için ayrı bir tarfie mi var yoksa yine teledünya tarifesi üzerinden mi ücret alınıyor. Sinema paketleri haricinde.
Sinema paketleri 9,5 YTL lik teledünyanın üstüne mi biniyor yoksa aylık sadece tüm kanallar için 15 lira mı ödeniyor.
Peki hangi kutuyu tavsiye edersiniz ?? görüntü bağlantı açısından flan ?
quote:
Orijinalden alıntı: nabıosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: fıratbozkurt
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Arkadaşlar turksat'ın verdiği HD box nasıl almaya değer mi? Fiyatı nekadar tüm türkiyede aynı marka mı bide HDMI var mı :) son olarak extra ses çıkışları da var mı? Birde HD kanalları izlemek için ayrı bir tarfie mi var yoksa yine teledünya tarifesi üzerinden mi ücret alınıyor. Sinema paketleri haricinde.
Sinema paketleri 9,5 YTL lik teledünyanın üstüne mi biniyor yoksa aylık sadece tüm kanallar için 15 lira mı ödeniyor.
Peki hangi kutuyu tavsiye edersiniz ?? görüntü bağlantı açısından flan ?
goruntu olayi iyi bir TV ye sahipseniz farketmeyecektir. Ben pozitrek kullaniyorum goruntu sorunum yok. Ancak kumanda takiliyor gibi. Yani bazan basiyorsun ve 10saniye sonra tepki verdigi oluyor. Bu sorun teledunyanin sanirim emin degilim??
quote:
Orijinalden alıntı: audioslave
quote:
Orijinalden alıntı: ilhamiselin
lcd tv var. hangi kutuyu önerirsiniz?
birde teledünya yayınını evin içindeki iki tv'ye de verme şansımız varmı? yoksa sadee bir tv ye mi bağlanıyor?
lcd'in varsa o zaman hd setup box alın. farkı fark edeceksiniz gibi sloganvari bir söz olacak ama siz görmeden bu farkı size nasıl anlatırız bilmiyorum ama bilin ki kalite farkı çok fazla.
tek kutu ile evin içindeki 2.bir tv ye verme şansınız yok. ancak iki kutu olacak ve ayda 4.25lira daha fazla ödeyerek izleyebilirsiniz. tek kutu ile tek tv ye diğerlerine ise kablo tv ile tv seyredebilirsiniz.
ikinci bir tv ye paralel kablo bağlasak kablo tv kanallarını izleyebilirmiyiz peki
sadece kablolu tv.nin standart yayınını izlersin. Teledünya kanallarını göremezsin. Ayrı odalarda bulunan her tv.den teledünya izlemek istiyorsan hepsine bir tane STB alman lazım.
Görüntü kalitesiz yükselir,kanal sayısı 2 Kat daha fazla arkadaşın dediği gibi,Zaten kablo tv sonlandırılıyor,Teledünya ile ilgileniyorlar artık,Teledünya hızla gelişmekte olan bir platform, o yüzde Telefünyaya geçmeniz tavsiye ederim.
bende dijital şenlik kampanyasından uydunet ve teledünya hd paketini almayı düşünüyorum
Merak ettiğim hd ready televizyonda yani 720p'de normal yayına göre büyük bir fark olurmu? Bildiğim kadarıyla hd yayın 1900 çözünürlükte yapılıyor.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: marvin
bende dijital şenlik kampanyasından uydunet ve teledünya hd paketini almayı düşünüyorum
Merak ettiğim hd ready televizyonda yani 720p'de normal yayına göre büyük bir fark olurmu? Bildiğim kadarıyla hd yayın 1900 çözünürlükte yapılıyor.
Teşekkürler
teledünya maksimum 1080i formatında çözünürlük sunuyor. ve şu an dünyada 1080i nin üzerinde yayın yapan bir yayıncı kurum yok. haliyle 1080i çözünürlüğünde yayın yapan teledünya sizin 720p lik çözünürlükteki tv nize fazla bile gelecektir. zaten teledünya da o çözünürlükte yayın yapan bir tek national geographic channel hd var.
Ben az önce üyeliğimi başlattım. Benim için en büyük + kablosuz modem hediye gelmesi. Zaten 3 yıldır kablo tv ve kablonet kullanıyorum. HD sinema paketi aldım. Full pakete gerek yok nazarımca.
dostum tv için aylık total ne kadar ödüyorsun?
Arkadaşlar evde tüplü bir tv miz var. Ben HD Set Box almak istiyorum. Bunu bağlayabilir miyiz? Çünki daha sonra LCD Tv alma gibi bir durumumuz var. SD Set Box la kalmayalım. Teşekkürler.
arkadaşlar hd ready tv ye 1920x1080 yayın nasıl olur.Çok kaliteli olmazsa sd box alıcam boşuna hd almayım full hd değil çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
arkadaşlar hd ready tv ye 1920x1080 yayın nasıl olur.Çok kaliteli olmazsa sd box alıcam boşuna hd almayım full hd değil çünkü.
bende senin gibi hd ready tv kullanıyorum görüntü HD yayınlarda SD yayınlara oranla çok net ve canlı gösteriyor yani hd'den sd yayına dönünce aradaki fark çok yüksek benim tavsiyem HDstb alman yönünde ileride pişman olma zaten lcd kullanıyorsun,ama şuan 2 tane HD kanal var ve ileride bu sayı artar mı artmaz mı bilemem yani verdiğimiz paraya değip değmeyeceği ileriki aylarda belli olur...
Full HD çözünürlükte TV yayını yok zaten.
Üzerinde "HD Ready" ibaresi olan bir televizyonunuz varsa, 576 pikselden 720 piksele geçtiğinizde farkı fazlasıyla hissedersiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme