Şimdi Ara

kablotv'den teledünyaya geçersem ne farkeder? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci TV'de de Teledünya izlemek için ayrı abonelik isteniyor. İkinci abonelik 4,75 TL. 9,5 TL olan birinci abonelik için ödediğiniz ücretle birlikte aylık toplam ücret 14,25 TL oluyor.
  • Burda bir sorun var sanıyorum !!!Şuan SD kutusu var 2 nci SD kutusunu almayı düşünüyorum fakat bu teledünyanın ek ücret istemesi sadece bilmeden bir talep.Arkadşımda HD kutusu var tvsi hd olmadıgından bu kutuyu evde denedim ve sorunsuz çalıstı piyasada sd kutudan hd kutuya donenler cok ve sd kutuları satıyorlar yani extra üyelik gereksiz oldugu için yazdım.
  • @andy1
    İkinci kutuyu alırsınız ama yayını izleyebilmek için ikinci bir Teledünya smartcard almanız gerekiyor. Bunu almak için de ikinci abonelik gerekiyor.
  • Samsung PS-50B450 plazma TV de DVB-T tuner var. Teledünya için modül kullanabilir miyim?
  • Arkadaşlar turksat'ın verdiği HD box nasıl almaya değer mi? Fiyatı nekadar tüm türkiyede aynı marka mı bide HDMI var mı :) son olarak extra ses çıkışları da var mı? Birde HD kanalları izlemek için ayrı bir tarfie mi var yoksa yine teledünya tarifesi üzerinden mi ücret alınıyor. Sinema paketleri haricinde.

Sinema paketleri 9,5 YTL lik teledünyanın üstüne mi biniyor yoksa aylık sadece tüm kanallar için 15 lira mı ödeniyor.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Kasım 2009; 12:22:35 >
  • burdan buyrun.hd -sd sinema paketleri toplam 15 bir de teledünya 9.5 toplamda 25 tl her ay ödüyorsunuz.hd bir tvim olsa kesinlikle alırdım.

http://www.teledunya.net/tarifeler.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Arkadaşlar turksat'ın verdiği HD box nasıl almaya değer mi? Fiyatı nekadar tüm türkiyede aynı marka mı bide HDMI var mı :) son olarak extra ses çıkışları da var mı? Birde HD kanalları izlemek için ayrı bir tarfie mi var yoksa yine teledünya tarifesi üzerinden mi ücret alınıyor. Sinema paketleri haricinde.

Sinema paketleri 9,5 YTL lik teledünyanın üstüne mi biniyor yoksa aylık sadece tüm kanallar için 15 lira mı ödeniyor.

Teşekkürler.

Türksat'ın sattığı HD Box'ın fiyatı 210 TL. Markası Pozitek.
    http://pozitek.com.tr/settopbox.asp?smodel=3

Bir de Neta'nın sattığı bir HD Box var. Bu da 220 TL.
    http://www.neta.com.tr/consumerelectronics/default.asp?d=tr&s=2&g=6&u=17

Bunların dışında yine Neta'nın hem kablo hem uydu yayını destekli yeni HD Box'ı çıkacak yakında. Bunun fiyatı ise daha belli değil.
    http://www.neta.com.tr/consumerelectronics/default.asp?d=tr&s=2&g=8&u=18

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Arkadaşlar turksat'ın verdiği HD box nasıl almaya değer mi? Fiyatı nekadar tüm türkiyede aynı marka mı bide HDMI var mı :) son olarak extra ses çıkışları da var mı? Birde HD kanalları izlemek için ayrı bir tarfie mi var yoksa yine teledünya tarifesi üzerinden mi ücret alınıyor. Sinema paketleri haricinde.

Teşekkürler.

Bende SD kutu var 4 tane HD yayın kanalı var eurosprt2-ngc-sinema1 ve 2 almaya değer kanal geçişleri süper hızlı görüntü kalitesi ise gerçekten harikaarkadşımda digitürk var abartmıyorum ama arada büyük var d-smart demiyorum bile.HD kutuya dönücem çunki onda yayınlar dahada kaliteli.Almaya kesinlikle değer 90 dan fazla kanal var devamlıda yenileri ekleniyor.Ses ise gerçektende mükemmel.

• Görüntü kaliteniz yükselir.
  • Benim 72 ekran vestel zeta tüplü televizyonum var. kablo tv kullanıyorum. teledünyaya geçmemin bir avantajı olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygarabi -- 13 Kasım 2009; 15:30:38 >
  • En önemlı avantajı görüntünü netliği.HD seçersen abonelıkte şu an itibari ile 2 tane HD kanal var. EurosportHD ve natgeo HDİ.İleriki gunlerde bu artacakmış:)bakalım..Şu an itibari ile 99 kanal var.2 tanesi teledünya HD ve teledunya İnfo kanalı.3 tanede trafık kanalı var.Yanı kamera:)İstanbulun bellı noktalarından canlı yayın var.6 tanede radyo var.Benım abone olduğum zaman beko 70 ekran tvm vardı tüplü.Onda bile çok farketmıştı.Daha sonra lcd tv aldım.Özellıkle hd kanallar süper.Hele EurosportHDd mukemmel yani..Diğer kanallar kanallarda gayet güzel.Ayrıca sinema tv,sinema tv2 ve sinema tv aile olmak uzere 3 kanal var.Buna ayrıca uye olmak gerekiyor.Birde sinema tvHD ve sinema tvHD2 olmak üzere bir paket daha var.2 ayrı paketede ayrı ayrı uye olabilisin.Kanallar arasında sadece natgeo HD Dolby digital ses ile yayın yapıyor.Ses sistemınde buna uygun ise çok güzel ses alabilirsin.bende var..süper:)inş diğer kanallarda dolb digital yayın yaparlar. www.teledunya.net bu siteden kanallara ve diğer bilgilere ulaşabilirsin..kolay gelsın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 13 Kasım 2009; 16:24:32 >

• evet almışken hd al 10 yıl kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygarabi

Benim 72 ekran vestel zeta tüplü televizyonum var. kablo tv kullanıyorum. teledünyaya geçmemin bir avantajı olurmu.

Evet büyük avantajı olur yayın kalitesini görünce şaşırırsın ama ilerde lcd almayıdüşünüyorsan HD kutusu al senin avantajına olur.
  • ben plazmanda hd kutuyla izliyorum içeri odada crt tv ye sd kutu lazım 2. el bu kutular nerde satılıyordur bilen varmı ,birde sd kutuyu biz aldıkmı smartcarda kaç tl istiyorlar acaba
  • konu gayet açıklayıcı olmuş bilgiler için teşekkürler herkese.
  • Peki HD kutu LCD de mi plazmada mı daha güzel görüntü verir diye sorsam :))

LCD Samsung 40B530 Full HD
    Plazma Samsung 42B450 HD ready.
  • @Vincent Lord

Sanırım LCD'de daha iyi görüntü veriyor. En azından ikisinde de deneyip karşılaştıranların söyledikleri bu yönde.
  • sağol fırat yorumun için. Başka yorumu olan var mı ?
  • ben hiç memnun değilim iptal edeceğim teledünya üyeliğimi, sinema paketini alacağıma digitürkte aynı fiyata lig tv de seyredebiliyorum bu fiyat seviyesinde. ( LCD Tv var) kutusunda hayır yok zaten.bu benim fikrim tabiki.
  • E hocam ben de digiturk istiyorum ama LCD tv de digiturk kötü görünmüyor mu ? Sırf bunun için plazma bile almayı düşünmedim desem yalan olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.