Bildirim
KABOD ONLİNE BUGUN AÇILIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
görüşürüz bilader bende bekliyorum ilk kez oynayacağım -
burası wow bölümü.Diğer oyunlara açarsanız ilgilenenler olur. -
holleay bea yaşasın sonunda kabod online acılıo -
Kabod online !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 19 Şubat 2011; 16:56:33 >
-
Summary: Kabod Online, developed by the Korea-based Kabod Entertainment and focusing on "violence", "eroticism" and "gambling", carried out its first closed beta between July 15 and July 17. Some other adults-only MMORPGs like Seven Souls and Age of Conan have started operation, but Kabod Online still catches numerous South Korean players' eyes thanks to its "amazingly abundant adult elements".
Konulu MMORPG ama WoW bölümü ne alaka? -
quote:
Orijinalden alıntı: celades
holleay bea yaşasın sonunda kabod online acılıo
+1 yerimde duramıorum -
"violence", "eroticism" and "gambling"
"amazingly abundant adult elements" -
Şöyle bi baktım oyuna. Kadınlar kıyafet itemlerini çıkarınca uncensored çıplak oluyor galiba -
Beklediğim an geldi -
kabod online wow offline heyyooooo
bu arada netten kabod online yazıp görsellere bir bakın resmen penthouse gibi oyun olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 21 Şubat 2011; 9:26:06 >
-
Blood elf le yakalananlar olduğu gibi bununla yakalanan genç ergen vidyoları düşer yakında youtube a beklemedeyiz. :D -
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
bu arada netten kabod online yazıp görsellere bir bakın resmen penthouse gibi oyun olmuş
Baktılar WoW'u tahttan indiremiyorlar, bel altı vurmaya başlamışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
kabod online wow offline heyyooooo
no caps no güven!
-
Sonunda level atladıkça karakterinin sütyen bedeni artan oyun yaptılar desenize -
Yok artık ben birşey demiyorum. -
arkadaşlar oyun çok güzel eğlenceli ve zevkli 22 LVL Şövalye NİCK V€NoM Ekleyin yardımcı olurum sizlere .... -
Dekaronun yanından geçemez -
quote:
Orijinalden alıntı: Php
Sonunda level atladıkça karakterinin sütyen bedeni artan oyun yaptılar desenize
-
kore yapmış gene bebelerin eline balon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X