i7 7700k işlemci Nvidia gtx 1070 ekran kartı Asus Strix z270e gaming anakartı olan bir bilgisayar kurdum. Uzun zaman sonra ilkkez masaüstü kuracağım için biraz sorunlar yaşadım. Topladığım sistemin ücreti güncel kurdan dolayı çok pahalıya geldi, artık ince ama önemli noktaya gelince bütçemi bitirdiğim için arada kaldım ne yapacağım konusunda.
İşlemci bildiğiniz gibi fansız geliyor, ben Gigabyte LF-133 700w psu lu kasa aldım. Kasanın iyi olmadığının farkındayım ama psu yüzünden almak zorunda kaldım. Şimdi işlemciye su soğutmalı bir soğutucu mu almalıyım? Yoksa fanlı bir soğutucu yeterli olur mu? OC yapmayı düşünmüyorum, taktığım gibi çalıştırıp oyun oynayıp, video render alacağım. Tek dilediğim performans kaybı yaşamamakla birlikte, sessiz bir alan oluşmasını istiyorum. Fan ile de çözülebilirse fan da alabilirim. Bütçem artık dibe indi, en uygun fiyatta ayarlamam lazım.
Vatan bilgisayarda corsair hidro h45 modelini gördüm. Bu işimi görür mü? 1151 soket anakartta sorun olur mu?
Yardımlarınıza acil ihtiyacım var, çok teşekkür ederim.
Sevgiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme