Hepsiburada, MediaMarkt Siparişleri Hakkında
Merhaba,
Hepsiburada, MediaMarkt gibi sitelerden çeşitli zamanlarda indirime bağlı olarak 1'er adet olmak koşuluyla teknolojik ürün siparişi veriyorum. Fakat bu ve benzer sitelerde artık siparişlerim otomatik iptal ediliyor.
Ürünleri satın alırken herhangi bir kupon, Hepsilink vb. ek gelir sağlayıcı unsurları kullanmıyorum. HB herhangi bir bilgi vermedi ama MediaMarkt kurumsal ile görüşmeniz gerekir alışveriş miktarınız çok dedi.
Alım yaparken ticari herhangi bir fatura kesilmiyor, şahıs olarak alışveriş yapıyorum. MediaMarkt'ın kurumsal sistemi bana uymuyor; çünkü mail atıyorsunuz, temsilciniz ne zaman müsait olursa size istediğiniz adette ürün ayırt ediyor. Ben anlık indirimlerden faydalanmak istiyorum. Örneğin gece indirimlerinden.
Bu durumu nasıl aşabilirim? Farklı telefon numarası, farklı IP gibi varyasyonlardan neyi önerirsiniz?
DH Hesabınızda Yeni Bir Oturum Açıldı
Bu gece 00:57, 02:20 ve 03:13 saatlerinde Texas, Romanya ve New York'tan hesabıma giriş yapıldığına dair mail geldiğini gördüm. Şifremi değiştirdim, yapmam gereken farklı bir konu var mı? Ayrıca şifrem basit karakterlerden oluşmuyor ve DH'ye özel bir şifreydi. Herhangi bir veri sızırdırılması söz konusu mudur?
LED Projeksiyon'lardan Hangisi Tercih Etmeliyim?
Merhaba,
Evime LED projeksiyon almak istiyoruz. Daha önceden projeksiyon kullanmadığım için ayrıntılarına çok hakim değilim. Şu an için 2 tane LED projeksiyon beğendim:
1) LG PF50KG 600AL 1920x1080 Full HD 30000h WİFİ+BT+USB+HDMI LED Projeksıyon
2) ViewSonic M1 Plus LED WiFi Bluetooth Harman Kardon Taşınabilir Projeksiyon Cihazı
https://www.hepsiburada.com/viewsonic-m1-plus-led-wifi-bluetooth-harman-kardon-tasinabilir-projeksiyon-cihazi-p-HBV00000KY92O
Cihazda aradığım özellik, dahili ses sisteminin olması ve görüntünün mümkün mertebe temiz olması.
Yukarıda olan ürünleri mi yoksa başka önerdiğiniz bir cihaz varsa onu mu tercih etmeliyim?
HDD'den Gelen Sesi Azaltma
|
RAM Sorunsalı - Performans ve Mavi Ekran
|
|
i7 7700k Tam Yük 90 Derece Normal Mi?
|
Kaby Lake Sistemimi Nasıl Sessiz Soğutabilirim?
|
Server İçin Hangi Harddisk?
|
Sony Xperia Z Siyah Nokta - Garanti Süreç Sorularım
|
Asus N53-SV |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 194
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 3.798 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook