Şimdi Ara

Sony Xperia Z Siyah Nokta - Garanti Süreç Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir yani bi yaklaşık 8-9 aydır kamerada siyah nokta problemim var. Çok fazla kamera kullanmadığım için önemsemedim ama artık sıkıntı moduna girdi. Arkadaşlarla fotoğraf çekineceğiz, benimkinden değil sizinkinden çekelim demek felan artık hoş olmuyor. Faturamla birlikte garantiye göndereceğim. Kutusunun üstünde netcell yazıyor, distribütör garantili Sony'i arayıp imeiden kontrol ettirdim. Birkaç sorum olacak;

İstanbul Leventte yaşıyorum, telefonumu direk garantiye nereye götüreceğim kargo ile göndermek istemezsem? Kargo ile göndermek sorun yaratır mı?
    Gönderirken şarj aleti vs göndermeme gerek var mı?
    Telefonun kutusu içine telefonu yerleştirip, faturamın fotokopisini çektirip koyacağım yeterli olur mu?
    Telefon ne kadar sürede geri gelir?
    Garantiye gönderenler aynı sorunu yeniden yaşadı mı ve su geçirme ile alakalı problem oluyor mu?
    Son olarakta telefonumun ekranında çizik yok, film bulunmakta, filmi çıkarmadan göndereceğim, dipnot olarak ekranda çizik olmamasını belirtmeme gerek olacak mı?

Amatörce sorularım için kusura bakmayın :) .

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

• Fikir verecek hiçbir arkadaş yok mudur?
  • Siyah nokta sorunu bende de oldu yapacaklarını söylüyorum sana...
    -Netcell'in garanti hizmetini hangi firmadan verdiğine bak.Genelde teleservice sony cihazlarına bakıyor.gidebileceğin bir yerde ise kendin ver yoksa kargoyla gönder ücretsiz anlaşmalı zaten hiçbir farkı yok belirteyim.Kamerayı hemen değiştirip geri verecekler telefonu sana.yurt genelinde kamera değişimi ankara da yapılıyor ama istanbulu bilmiyorum belki nüfus sebebiyle orda da yapabilirler.yok yapmazsalar kendileri ankaraya gönderip değiştirtirip tekrar verdiğin servisten veya kargo merkezinden alacaksın. hiç beklemeden gönder
  • Sadece telefonu göndersen yetiyor. Ama bana kalırsa elden vermen daha iyi olur çünkü süreç daha kısa olur. Arka kapağı açıp kamerayı değiştirip tekrar arka kapağı yapıştıracaklar bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.