Şimdi Ara

Kaç Dakika Dayak Yiyebilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olursa olsun isterlerse 50 kişi olsunlar tekde olsanız R yapmayın hertürlü giderinizi yapın öyle durumda dayakda yeseniz koymaz adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkantakur

quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Heralde hiçbiriniz yüksek sayıdaki kişiden dayak yemediniz. Öyle bir durumda karşı marşı koyamıyorsunuz. Tek terdiniz yüzünüzü ve hassas bölgelerinizi korumak oluyor. Vurmak için bir hamle yaptığınız an burnunuzu elinize verirler. Biz de kaldık 2 kişi böyle bir durumda. Ben kuzenimden en az 3 kat fazla yumruk yedim ama hiç hasar almadım, onunsa burnu kırıldı. Çünkü ben kapanıp gelen tüm yumrukları yedim. O tabiri caizse mal gibi hedef oldu.

evet böle bir pozisyonda herhangi bir dövüş sporu bilseniz dahi grup içinde kaldığınız zaman en mantıklısı grup içinden sıyrılmaktır ortada kalmamaktır eger bunu yapıcak gücünüz yoksa anne karnındaki cenin pozisyonu alarak hassas bölgelerinizi yani genital organlar başta olmak üzere iç organlarınızı mide karın gibi ve suratınızı korumanızdır .
    boşuna mücadele etmeyin çünki akıntıya karşı kürek çekilmez.

Çok doğru söylediniz dostlar eğer siz o gruptan birine karşılık vermeye kalksanız.Hadi verdiniz diyelim.Geri kalan 14 kişi durup bakmayacak ulem adam ne teknik vurdu diye.Siz vurmak için karşılık verdiğinizde geri kalan en zayıf ve açık kalmış yerlerinize dalacak.Kısaca komyla kurtulursanız ne mutlu.Arkadaş doğru yapmış ya kaçacaksın yada kapanıp korunacaksın.ama bu arada heriflerin yüzlerinide bakıp ezberlemeye çalışacaksın (tabi çok alkollü değilsen.Zaten öyleysen birşey hissetmezsin) yüzlerden birini hafızana kazıdınmı.Sonra herifi bulup tüm garezini alacaksın.

• abi ben iddasına warım 15 kişi saldırsın bana çıplak elle olucam ben OK??? istediği gibi hiç fark etmez (ateşli silah dışında)..... yanlız iddaya giren olursa uyarmadı demeyin olacaklardan sorumlu olmam...
  • buarada el insaf da war tabii CENK BEYİÇ gibi adamlardan bahsetmiyorum...

K1 de dünya şampiyonu olabilmiş tek türk....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norton Harbi Virüs

Ben 10 dakika boyunca 15 kişiden dayak yedim 10 dakka sonra kendime gelip o mekandan uzaklaştım :D

15 kişi mi? biraz atıyon gibi geldi bana yani birkaç kişi olsa dayak yemiyecen öyle mi?

• valla cok sukur oyle dayak yemedım ama oyle 4 ,5 kısıden dayak yesem ılk yumruktan sonra daha kalkmam abı kalkarsam herıfler gaza gelıp daha cok doverler
  • YOK YAAA YEMEZLER SEN BİLMEM KAÇ YIL BİLMEM HANGİ DÖVŞ SPORLARIYLA UĞRAŞMIŞ BİRİYDİN....BİR YERDE YAZMIŞTIN..BENİMDE EN BÜYÜK HAYALİM DÖVÜŞ SPORU ÖĞRENMEKTİ AMA GÖZLER GÖRMÜYOR...KENDİMİ YÜRÜYEN BİR KUM TORBASI GİBİ HİSSEDİYORUM...SANKİ BANA YUMRUK ATSALAR ELİM KALKMAYACAK GİBİ GELİYOR...BİR KIZ BİLE BENİ DÖVEBİLİRMİŞ GİBİ(bir çok erkeği normal şartlarda telef edecek bir sürü kız zaten var)...KAVGACI BİRİ DEĞİLİM BELKİ ONDAN DA BÖYLE KONUŞUYO OLABİLİRİM AMA BEYNİMİN HİÇ BİR YERİNDE YUMRUK AT KOMUTU YOK GİBİ....ZATEN KAVGA OLSA KAÇAMAM DA...
    quote:

Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER

abi ben iddasına warım 15 kişi saldırsın bana çıplak elle olucam ben OK??? istediği gibi hiç fark etmez (ateşli silah dışında)..... yanlız iddaya giren olursa uyarmadı demeyin olacaklardan sorumlu olmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinokta -- 29 Ocak 2005, 18:31:28 >

• Erkekliğin 10/9 kaçmaktır böyle durumlarda hiç düşünmeden kaçmak gerekir

• Bazilarinda dayak yeme hastaligi vardir. Yani bu hastaligin tiptaki adi garip bir $eydi unuttum. Dayak yeme hastaligi "Dayak yerim bana misin demem cok iyi dayanirim." diyenler bu gruba giriyordu psikolojik olarak hmm :)..
  • kardesim sana helal olsun dovmemisin olay yerinden kacm1s1n ben olsam mafia tutard1m valla ag1zlar1na ederlerdi
  • Bence de, eğer grubu indirecek veya kaçack durumda değilseniz en iyisi hassas bölgeleri kroyrark kapanmak olacaktır.

Benimde başımdan böyle bir olay geçti.Lale'li de bir handa kuzenin dükkanı vardı.Bir olay yüzünden kavga çıktı.Biz iki kişi karşıdaki insanları sayamıyorum.O kadar çoktu.Nerdeyse bütün pasj gelmişti.Kuzenim karşı koymaya çalışsada ben soğukkanlılığımı korudum.Çünkü böyle bir ortamda ne kaçma sanşımız olurdu ne de sağ çıkma.Bir iki yumruk ile olay yatıştı neyseki.Ama karşıdaki herifler haksızdı.Sanırım bende veya kuzenimde silah filan olsaydı direcct çıkarır bir ikisinin kafasına sıkardık.Neyseki çok büyümden bitti..
  • 4 seneden beri vucut geliştirme yapıyorum gelsinler bana vursunlar ama herkesin bir yeri var oraya vurmamak kaydı ile.
  • bikere benim kardeşime çocuğun teki sataşimıştı küçük bişey 13-14 yaşında falan çocuğa bi girdim baktım etrafımda 10 tane 14 yaş çocuk toplandı kalıplılarda vardı ben böyle savruluyorum 10 kişiyi bi dağıttım ama küçük de olsa 10 kişi 10 kişidir dağıttım ortalığı çok eğlenceli oldu en başarılı kavgam heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanerkam -- 29 Ocak 2005, 20:26:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mıhlama

Erkekliğin 10/9 kaçmaktır böyle durumlarda hiç düşünmeden kaçmak gerekir

bu ne yaa 10/9
    9/10 olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Ben 10 dakika boyunca 15 kişiden dayak yedim 10 dakka sonra kendime gelip o mekandan uzaklaştım :D

Adamlara gidip bana karı bul ey ahali dediysen kızmışlardır tabe

Niye öyle birşey yaptığımı yazmıştım tekrar söyliyeyim

Forumda bir sürü abaza var kız olan birisini gördüklerinde direk msn istemeler yavşamalar ben sevmem uyuz oldum onlara, misilleme olsun diye yaptıö ee canımın sıkıldığınıda hesap edersek yapmamak için az sebebim vardı.

Dayak meselesine gelince burası güngören ...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

15 kişi mi? biraz atıyon gibi geldi bana yani birkaç kişi olsa dayak yemiyecen öyle mi?

Paşalar gibi yerim dayağımı

• ehahah bide kalabalıktan dayak yemekte şansda önemli döner bıçaklılar arkada kaldı biraz Allahtan bıçakla doğramadılar genelde kan çıkartmadan bırakmaz bu çiyanlar...
  • Off hojam 10 kişi bana da girdi hiç bir şey olmadan çıktım Allah a şükür. Sonra tek tek bulup hepsini öpmüştüm yanaklarından. Fazla kişi gelirse dayak yiyeceğinizi anladığınız zaman korkmamaya dikkat edin. Mümkünse grubun liderine diklenin. Ondan sonra arkasındakiler genelde tırsar. Gene bu yaz biz 2 kişi 10 kişiye kafa tuttuk adamlar tırstılar terkettiler mekanı.
  • geçmiş olsun benimde başıma geldi zor durum :)
  • bol vitaminli, besleyici gıda tüketin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 30 Ocak 2005, 0:13:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.