Şimdi Ara

Kaç Dakika Dayak Yiyebilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZDE DE İŞ YOK VALLA ARKADAŞIMIZ DAYAK YEMİŞ SİZ AKIL VERİYOSUNUZ, NERDEYMİŞ BU ADAMLAR, TOPLAYALIM ADAMLARI DÖVELİM HEPSİNİ, KİMMİŞ BU ADAMKLAR İSİM VER SEN BANA İSİM VER, YAKARIM HEPSİNİN ÇIRASINI İSTERSE 50 KİŞİ OLSUNLAR

• Kavgadan uzak durmanın yolu: kızlardan uzak durun

şaka bi yana ekipmanı doğrultmuş bir çetenin için tek başınıza düşerseniz erkekseniz teker teker gelin gibi klasik bir cümleyle başlayın. teklifiniz kabul eilmez ise kaçma yollarını arayın. o da olmazsa efendi efendi dayağınızı yiyin. boşuna debelenip istikbalinizi tehlikeye atmayın tabi bu durum sizi dövmek isteyenlerin sayısı çok fazla ise geçerli. 2-3 kişi iseler dalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeLLiOgLu -- 30 Ocak 2005, 0:22:58 >
  • isim bilse heralde şimdi yazmak için burda olmaz
  • bundan iki, üç yıl önce bi arkadaşımla beni bi çete, minibüs ün içine atıp dağ başına götürdüler adamların yanında tabanca, sallama vs. aletler var , arkadaşım bu çeteyi kiralamıştı ben de böyle bi olaya (ayrıntıya girip uzatmıyorum) girmemesini söylemiştim benim suçum bu. adamların çoğu sabıkalı kavga etsen direk tabanca ya da kesici alet kullanacaklar, sonra bi vukuat olmadı ucuz atlattık, çok şükür dayak da yemedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER

abi ben iddasına warım 15 kişi saldırsın bana çıplak elle olucam ben OK??? istediği gibi hiç fark etmez (ateşli silah dışında)..... yanlız iddaya giren olursa uyarmadı demeyin olacaklardan sorumlu olmam...

senin baban cüneyt arkın galiba,
    bu arada seninde jet li den farkın yok heral.....kim olr isen ol....5 normal adam seni boğmaya yeter :)

kalan 10 da tempo tutarlar

euheuhuhhue
  • bende tatildeyken bir bardaki adama diklenmiştim adam seni aldırırım felan deyince arkadaşla buna bir giriştik zannımca adam hastanelik oldu.tabi biz salak gibi dövdük hiç birşey olmayacak sanıyorduk.adam harbi mafya üyesiymiş ertesi gün benim yanımdaki arkadaşı bulmuşlar öyle bir dövmüşler ki anlatamam ben zaten şüpelendim otel odasından çıkmadım.arkadaşı hastaneye götürdüm gecenin 1 neyse sonra hemen otobüse atlayıp döndüm memlekete bana bişey olmadı allahtan yaw bir insanı dövünce her zaman diken üstünde oluyorsunuz buda kötü bir duygu.

• süper kardeşim.BRAVO

valla bana iyi bi para verseler karşılığında günlerce yerim hiçte gık çıkartmam...
  • İsim veriyormuş ve o arkadaşı dövenler bu topice yazanlar çıkıyormuş...Sonra onu dövenleri dövme ayağına toplanıp arkadaşı bir daha dövüyormuşuz...demek bizi forumlara taşırsın demek adam toplayıp bizi döveceksin..şimdi 10 dk değil 60 dk dayak yiyeceksin....deyippp...ver Allahım ver...ver Allahım ver.....
    quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

ARKADAŞLAR SİZDE DE İŞ YOK VALLA ARKADAŞIMIZ DAYAK YEMİŞ SİZ AKIL VERİYOSUNUZ, NERDEYMİŞ BU ADAMLAR, TOPLAYALIM ADAMLARI DÖVELİM HEPSİNİ, KİMMİŞ BU ADAMKLAR İSİM VER SEN BANA İSİM VER, YAKARIM HEPSİNİN ÇIRASINI İSTERSE 50 KİŞİ OLSUNLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurbakacak

quote:

Orjinalden alıntı: Norton Harbi Virüs

quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

şakamı bu çok üzüldüm iyimisin ?

Oluyo baya iyiyim tabe taş gibiyim yine olsun yine yerim bana mısın demem.

sen insan olamazsın bence çizgi film karakterısın

ben şahsen 500 kişide olsa karşı koymaya çalışırım

sız dayak yemeye meyıllımısınız

• oda bi zevk kardeşim hep atacak deiliz ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: OnKaPLaN

quote:

Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER

abi ben iddasına warım 15 kişi saldırsın bana çıplak elle olucam ben OK??? istediği gibi hiç fark etmez (ateşli silah dışında)..... yanlız iddaya giren olursa uyarmadı demeyin olacaklardan sorumlu olmam...

senin baban cüneyt arkın galiba,
    bu arada seninde jet li den farkın yok heral.....kim olr isen ol....5 normal adam seni boğmaya yeter :)

kalan 10 da tempo tutarlar

euheuhuhhue

arladaşım ister inan ister inanma ben bunu denedim bir salon dolusu adam daldı bana... Komik gelebilir belki ama en çok zorlandığım 3 kişi'ye karşı olan... 1-2 çok ama çok kolay 4 we sonrası daha kolay( tek fark daha uzun sürmesi)... ama 3 kişi olduğu zaman çok zor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 30 Ocak 2005, 9:47:17 >

• ya hocam dayak yediğini utanmadan sıkılmadan nasıl söyleyebiliyon ya
    bari kavga ettim de dayak yedim deme
  • norton harbi virüs ii misin ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

Bazilarinda dayak yeme hastaligi vardir. Yani bu hastaligin tiptaki adi garip bir $eydi unuttum. Dayak yeme hastaligi "Dayak yerim bana misin demem cok iyi dayanirim." diyenler bu gruba giriyordu psikolojik olarak hmm :)..

Mazoşistlik mi :) Nasıl oldu yahu ? Hemde 10-15 kişi daldılar, kusura bakma da öyle birşey için ya karşı tarafın sorunlu olması lazım ya da senin gerçekten pis bir iş çevirmen lazım :)
  • arkadaş kesin mazoşist
  • KKm _The master hangi dovus sporlariyla ugrasiyorsun? Aikido ekledigin resimden belli, baska hangileri? Sorma nedenim, bende aikido yapiyorum ama 15 kisi ile dovusurum ve doverim demem. Cunku gercek hayatta randori tarzi saldirmiyorlar. 4 kisiden sonrasi sansa kalmistir bence ve ibrede cogul tarafa yonelik gibi...
  • sonuçta stratejiyi belirlersen gerisi kolay.... 4 kişiden sonrası karambole giriyor... sadece uzun sürmesi kondisyondan kaynaklı zorlayabilir...

ama ciddi olarak söylüyorum bence 3 kişi 15 kişiden daha zor.. test ettim onaylı
  • Dayak iyidir. Nede ola cennetten çıkma ben iyiym çok oluyo yiyeli
  • yalnizca agzimin ortasina yumruk yedim bir kere..
    birde kucukken mahallarde beni iyi bir dovup 5-6 cocuk iple suruklemislerdi,baya aglamistim.. :))

hayatimda pek kavga etmedim..zaten kavga eden bir tip degilim..yalnizce diklerinim..diklendigim kisi 1 metre siniri icerisine girince de efendice konusmaya yahut kacmaya calisirim..

lakin 1-2 ay once isten gelirken kendilerine ulkucu adini veren 3-4 tane ulkucu sipa beni geceleyin cektiler kenara,cebinden parlak bir sey cikardi tam secemedim... bende o korku ile parmagimi cocugun gozune soktum ve eve dogruca vinnn...

eve gittigimde baktimki kolumu kesmisler onla.. nasil yaptilar bilemiyorum ama....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norton Harbi Virüs
    Ben 10 dakika boyunca 15 kişiden dayak yedim 10 dakka sonra kendime gelip o mekandan uzaklaştım :D

Bence biraz! abartıyorsun. Böyle bir durumda sedyeyle kaldırılman gerekirdi. Malesef kavgalar filmlerdeki gibi olmuyor.
    Belki de bir iki yumruk yedikten sonra çift görmeye başladın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.