Şimdi Ara

Kaç Dakika Dayak Yiyebilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 10 dakika boyunca 15 kişiden dayak yedim 10 dakka sonra kendime gelip o mekandan uzaklaştım :D

• şakamı bu çok üzüldüm iyimisin ?
  • dayak atana bağlı. Örneğin bir ağır siklet boksörden heralde 30 saniye bile yiyemem. direkt komaya girerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

şakamı bu çok üzüldüm iyimisin ?

Oluyo baya iyiyim tabe taş gibiyim yine olsun yine yerim bana mısın demem.
  • arkadaşım delir me yaaa :( sen naptın dövmedin mi sende onları allahhhhh bana bulaşcak bak nasıl çiziyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norton Harbi Virüs

quote:

şakamı bu çok üzüldüm iyimisin ?

Oluyo baya iyiyim tabe taş gibiyim yine olsun yine yerim bana mısın demem.

sen insan olamazsın bence çizgi film karakterısın

ben şahsen 500 kişide olsa karşı koymaya çalışırım

• Norton Harbi Virüs Kardeşim, ne yaptın o kadar dayak yiyicek?
    Bir iki yumruk felan da sen atsaydın bari. Ya da kaçsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icg -- 29 Ocak 2005, 15:31:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben 10 dakika boyunca 15 kişiden dayak yedim 10 dakka sonra kendime gelip o mekandan uzaklaştım :D

Adamlara gidip bana karı bul ey ahali dediysen kızmışlardır tabe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Ben 10 dakika boyunca 15 kişiden dayak yedim 10 dakka sonra kendime gelip o mekandan uzaklaştım :D

• quote:

quote:

Speed hiç bieşeyi unutmuyorsun

• valla ben bu kız halimle oyarım adamı attırmasınlar beni tepemi kimi dövüyon be sennnnnn hedi len ordan diye girişirim valla
  • quote:

valla ben bu kız halimle oyarım adamı attırmasınlar beni tepemi kimi dövüyon be sennnnnn hedi len ordan diye girişirim valla

Tabi 1 i için (cılız ve çelimsiz ve alkollü bişi) dediklerin geçerli ama 10 kişide bu imkansız hepsi alkollü olsa bile imkansız
  • quote:

valla ben bu kız halimle oyarım adamı attırmasınlar beni tepemi kimi dövüyon be sennnnnn hedi len ordan diye girişirim valla

yavaş giriş saçların dağılmasın
  • saçmı düşünüyür o durumda vallai gözüm görmez kimseyi böyle savururum valla .
  • OLSUN YİNEDE MÜCADELE ETMEDİ DEMEZLER

quote:

quote:

Tabi 1 i için (cılız ve çelimsiz ve alkollü bişi) dediklerin geçerli ama 10 kişide bu imkansız hepsi alkollü olsa bile imkansız

• Heralde hiçbiriniz yüksek sayıdaki kişiden dayak yemediniz. Öyle bir durumda karşı marşı koyamıyorsunuz. Tek terdiniz yüzünüzü ve hassas bölgelerinizi korumak oluyor. Vurmak için bir hamle yaptığınız an burnunuzu elinize verirler. Biz de kaldık 2 kişi böyle bir durumda. Ben kuzenimden en az 3 kat fazla yumruk yedim ama hiç hasar almadım, onunsa burnu kırıldı. Çünkü ben kapanıp gelen tüm yumrukları yedim. O tabiri caizse mal gibi hedef oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Heralde hiçbiriniz yüksek sayıdaki kişiden dayak yemediniz. Öyle bir durumda karşı marşı koyamıyorsunuz. Tek terdiniz yüzünüzü ve hassas bölgelerinizi korumak oluyor. Vurmak için bir hamle yaptığınız an burnunuzu elinize verirler. Biz de kaldık 2 kişi böyle bir durumda. Ben kuzenimden en az 3 kat fazla yumruk yedim ama hiç hasar almadım, onunsa burnu kırıldı. Çünkü ben kapanıp gelen tüm yumrukları yedim. O tabiri caizse mal gibi hedef oldu.

evet böle bir pozisyonda herhangi bir dövüş sporu bilseniz dahi grup içinde kaldığınız zaman en mantıklısı grup içinden sıyrılmaktır ortada kalmamaktır eger bunu yapıcak gücünüz yoksa anne karnındaki cenin pozisyonu alarak hassas bölgelerinizi yani genital organlar başta olmak üzere iç organlarınızı mide karın gibi ve suratınızı korumanızdır .
    boşuna mücadele etmeyin çünki akıntıya karşı kürek çekilmez.

• aynen vozer'in dedigi gibi oluyor karsi koyarsaniz devreye emanetleri giriyor en iyisi karsi koymamak
  • e n iyisi o durumda oradan tüyebilirsen tüymek
  • ben babamı biliyorum 2buçuk saat boyunca kavga etmiş gençliğinde.....
    (Bana anlatmadı zamanında cocuğum diye heralde)
    çok sonraları kavga ettiği adam anlatmıştı ben tabii dumur... bide babamı görseniz öyle beyefendi bir adamdır ki...

neyse adam anlatıyor en sonunda ikisininde yumruk atacak mecali kalmadığı için bırakmışlar kavga etmeyi... çok sonrada arkadaş olmuşlar...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.