Bildirim
Kaç GB USB bellek almalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Bence harici harddisk almalısınız. 64gb flash'a 1 veya 2 tane full hd 3d film sığar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Denizhan18
Bence harici harddisk almalısınız. 64gb flash'a 1 veya 2 tane full hd 3d film sığar.
Şimdilik film arşivi yapmak için bir planım yok ama bir film nasıl 32 gb olabilir ki -
quote:
Orijinalden alıntı: 11234
quote:
Orijinalden alıntı: Denizhan18
Şimdilik film arşivi yapmak için bir planım yok ama bir film nasıl 32 gb olabilir ki
Full hd 3d dediniz. Normal bir filmden bahsetmiyoruz. Bilemedim 4 film sığar. Belki de 6. Ama faha fazlası sığmaz. 64 gb'lık a. Nomral çözünürlükte film olsa sığar ama.
Teşekkür ederim. -
Her cihaz 64ü desteklemiyor bak. Birde her cihaz ntfsyi desteklemiyor. Eğer 64 alırsan illaki ntfs yapman lazım bilgin olsun. Mesela telefonlar ntfs görmüyor.. -
32GB'larda da aynı sorun var mı peki -
Onla alakali degil usta. 32 gb uzeri ntfs yapman lazim. Ntfsyide mesela benim telefon gormuyor. Fat32nin yapilandirmasiyla alakali. 32gbtan sonrasi gorunmez. Ayrica tek parca sanirim 3 yada 4gb idi. 4gbtan yukarisini olusturamazsin fat32 dosya sistemine. Aciklayici olmusumdur umarim
16 gb yeterince iş görüyor önemli olan maliyet bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam anlamadığım şey onlarla uğraşmadan filmi atıp direkt TV'ye takıp izlesek izlenmiyor mu -
Bende diyorumki her cihaz ntfsyi desteklemiyor. Fat32 ise de belli bi boyuttan fazla tek parca dosya olusturamazsin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
32 GB dan sonrası için exFAT formatı kullanılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: AdmGdk
32 GB dan sonrası için exFAT formatı kullanılabilir.
Iyide fat32 disinda kolay kolay her cihazda calismiyor baska dosya formati. Denemistim sanirim. Okumuyor kimisi.
32 gb al bence. Şu an 38 GB lık bir filme denk geldim 3D:) -
quote:
Orijinalden alıntı: adm1234
32 gb al bence. Şu an 38 GB lık bir filme denk geldim 3D:)
İçime kurt düşürdünüz hocam şimdi tam 32GB'a karar vermişken PM'den alabilir miyim film ile ilgili bilgileri -
hocam 64 gb alman bence daha iyi olur. -
Hdd al gitsin kafan rahat olaun. Diğer işler içinde lazım olur. İllaki lazım olsacakdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X