Şimdi Ara

KAÇ K LIK YER GELEBİLİR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Malum tercih dönemi vızır vızır bir dönem.Her kafadan farklı ses çıkıyor.Sıralamam 49 k sayısalım.Evet parlak bir sıralama değil ancak tercih yapacağım.Bilgisayar ve endüstri mühendisliği arasında kararsız kaldım.Kimisi de fizik tedavi ve rehabilitasyon yaz daha garantili bir kadın için diyorlar.Cinsiyetçi düşünmek istemiyorum.Ancak dh üyeleri yardımınız gerek.Mesela geçen sene Ankara bilgisyar mühendisliği 43 k ile,Gazi bilgisayar mühendisliği 46 k ile,eskişehir osman gazi 53 k ile kapatmış.Sıralamama göre sadece Eskişehir tutuyor ancak ben Ankara istiyorum öncelikli olarak.Ankarada da Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi düşünülebilir mi sizce bilgisayar alanında?Başkent,Çankaya,Atılım,Ted Üniversitesi gibi seçenekler de var.Ya da ne teknoloji tercih et ne başka şehir diğer özelleri de boş ver Gazi Endüstri(54k)yaz mı dersiniz?Sizce 49 200 e önden mi gelir sıralama geriden mi?

• up?
  • Ne yazık ki sana bana kalmış bir şey değil bu sıralama işi arz talep meselesi olduğu için sana doğruluk payı yüksek olan bir cevap veremem ancak bana kalırsa Pc muhendisliği bu sene kimsenin dilinden düşmediği için ben tercih edilme oranının bir miktar artacağını düşünüyorum normal şartlarda Gazi pc gelir derdim ama şu an yükselişte olan bir bölüm olduğundan kendini garantiye alacak şekilde yazarsan daha iyi olur ama inşallah girersiniz istediğiniz yere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedisiylemutlu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum.Artışa geçecektir ondan dolayı garanti yerleri de yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.