Şimdi Ara

Kaç Kasa Açarsam Bir Bıçak Düşürebilirim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 300 liralık kasa açarsan anca 100 liralık bıçak düşer ki o bile sadece ihtimal, yani bu iş para tuzağı sen düşme.
  • Yani Çoğunuz açma diyorsunuz öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcaAga

Arkadaşlar yakında birsürü anka operasyon kasası açmayı planlıyorum fakat ne kadar kasa-anahtar alacağıma hala karar veremedim, içinden bıçak çıkarmak istiyorum ve bıçak almak mı daha karlı olur yoksa kasa mı? Cevaplarsanız sevinirim.

hocam kelebek düşürüyim diye hayele 100 kuru acmısımdır toplam parasoı ile forumdan 3 steam pazardan 2 tane rahat alırdım paranı kenara ayırıp al bence.
  • Açma sakın istediğin skini git al. Ha param çok heyecan arıyom diyosan aç ama bence Bayram harçlığını yatırıcak bi gençsin yapma gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bıçağım toplamda 30 civarı açtığım kasadan düşmüştü, flip doppler düşmüştü ve baya iyi olmuştu. O zamana kadar boş çıkan kasaların parasını + bir kaç skin parasını çıkarmıştı. Sonra zarar etmemek için devam etmedim. Uygun fiyata istediğim skini bulup almayı tercih ederim. Forumda vs. çok uyguna skinler bulunabiliyor.
  • 100 kasa açmışımdır bugüne kadar. En değerli çıkan item Stattrak Redline'dı. Onuda bette kaybettim.

Aklı olan açmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcaAga

quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

1 kasa yeterli. 0.05 skin çıkınca zaten bırakacaksın. Bıçakta çıkabilir.

Heyecan istiyorsan kutu aç.
    Bıçak istiyorsan satın al.

%kaç ihtimalle bıçak çıkma olasılığı var. Mesela 100 Kasa-Anahtar alsam verdiğim paradan daha fazla değerde eşya elde edebilir miyim? (anahatarlar 7,75'den örn.)

Öyle bi hesap yok tamamen şans işi. Senin dediğin %lik oran bunun gibi piyasasında yüksek meblalar dönen oyunda olmaz knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Benimde en cok gldugum kumari oynayip hic bsi ckmayinca '' Ben zaten heyecan olsun die acmstm demeleri " . Ne zamandan beri heyecan olsun die 100 lira atiosunuz yere ?

Afedersiniz don alcak paramiz yok ama caseden key den geri kalmioz.

Birakin bu ayaklari snde bnde oda actik bas cikti. Kazigin babasini yedik. Bu kadar basit.

• 120 tane çeşit çeşit kasa açtım en baba 48 liralık item çıktı
  • Arkadaşım dün 10 tane kasa açtı 3 tane bıçak çıktı ondan gaza gelip açtım bu konuyu. Ben bi yinede şansımı deneyip 10-15 tane kasa açıcam baktım olmuyor bidaha elimi bile sürmem.

• Dobra olmak lazim

:D :D

Ama yalanmi hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 27 Eylül 2015; 12:45:32 >
  • 2011 yılında tf2 de 100 tane kasa açtım keyle bir tane unusual hat çıkmamıştı ondan sonrasında yeminliyim kasa açmamaya.Açma kardeşim kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 27 Eylül 2015; 12:49:52 >
  • ArcaAga kullanıcısına yanıt
    Yalnız o önceden 30-40 tane açmışsa normal düşmesi, oyundaki sistem seni harcadığın paraya göre değerlendirip item veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC055DB6A -- 27 Eylül 2015; 16:40:32 >
  • OxiChampion isimli streamer toplasan 1000 e yakın açmıştır kaç bıçak çıktı bilmiyorum ama max 10-15 tir.
    Forumdan Cahit abi var Glaxycsgo 3 kutu açtı falchion knife çıktı

tamamen şans
  • kasa değilde arkadaşım csgoegg de 2 günde 2 karambit alcak kadar para kazandı.birinde 360 dolar diğerindede o civarlarda bişey.ve gidip 2 karambit çekmiş -
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rammstein_tr

Yalnız o önceden 30-40 tane açmışsa normal düşmesi, oyundaki sistem seni harcadığın paraya göre değerlendirip item veriyor.

Ben bnunla alakali oldugunu dsunmuorm hocam.

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlarda rastgele geliyordu da şimdi malesef belli bir sıra içindeki itemleri veriyor. Yani benim gözlemlediğim bu şekilde isteyen denesin engel olan yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.