Şimdi Ara

Kaç Kasa Açarsam Bir Bıçak Düşürebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakında birsürü anka operasyon kasası açmayı planlıyorum fakat ne kadar kasa-anahtar alacağıma hala karar veremedim, içinden bıçak çıkarmak istiyorum ve bıçak almak mı daha karlı olur yoksa kasa mı? Cevaplarsanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaç Kasa Açarsan Bir Bıçak Düşürebilirsin?

CS:GO Kasa Bıçak Düşme İhtimali

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununda, bir kasadan bıçak çıkarma ihtimali oldukça düşüktür. Ortalama olarak, 400 kasa açtığında bir bıçak düşürme şansına sahip olursun. Ancak bu, sadece bir ortalamadır ve gerçek ihtimal değişebilir.

Bıçak Düşme İhtimali En Yüksek Kasa

Tüm CS:GO kasaları arasında, bıçak düşürme ihtimali en yüksek olan kasa "Chroma 2 Kasası"dır. Bu kasayı açtığında, yaklaşık 0,25% veya 400'de 1 bıçak düşürme şansın bulunur.

CS:GO Bıçak Çıkarma Oranı

Genel olarak, CS:GO'da bıçak çıkarma oranı yaklaşık %0,25'tir. Bu, her 400 kasadan birinde bir bıçak düşeceği anlamına gelir. Ancak, bu oran kasadan kasaya değişebilir.

Hangi Kasadan Hangi Bıçak Çıkar?

CS:GO'da farklı kasalardan farklı bıçaklar düşer. Örneğin:

• Chroma 2 Kasası: Karambit, M9 Bayonet, Huntsman ve daha fazlası
    • Falchion Kasası: Falchion, Gut Knife, Bayonet ve daha fazlası
    • Spectrum 2 Kasası: Butterfly Knife, Flip Knife, Bowie Knife ve daha fazlası

Bıçak düşürme ihtimalinin düşük olduğunu unutmamalısın. Binlerce kasa açmana rağmen bıçak düşmeyebilir. Ancak, sabırlı olursan ve doğru kasaları açarsan, sonunda bir bıçak düşürme şansına sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tamamen kumar, sonradan üzülmemek istiyorsan almak daha karlı bence. 60 adet açtım dün, 100 tl tutarında item düştü
    eğer ki ben tamamen zevk almak istiyorum o heycanı yaşamak istiyorum bıçakta çıksın diyorsan 150 + aç
  • Tamamen şans heves edip 16 açtım max 21 tl nemesis çıktı kalanlar çöp ama 2 kutuda hayallerini düşürenler de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: goukiwins

tamamen kumar, sonradan üzülmemek istiyorsan almak daha karlı bence. 60 adet açtım dün, 100 tl tutarında item düştü
    eğer ki ben tamamen zevk almak istiyorum o heycanı yaşamak istiyorum bıçakta çıksın diyorsan 150 + aç

150 adet mi? Biraz fazla değil mi o? Ben 20 felan düşünüyordum
  • 1 kasa yeterli. 0.05 skin çıkınca zaten bırakacaksın. Bıçakta çıkabilir.

Heyecan istiyorsan kutu aç.
    Bıçak istiyorsan satın al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcaAga

quote:

tamamen kumar, sonradan üzülmemek istiyorsan almak daha karlı bence. 60 adet açtım dün, 100 tl tutarında item düştü

20 kutuya bıçak dusseysi hepimiz acar zengin olurduk, arkadaş garantiye alma yöntemini söylemiş, şansına guveniyosan zaten 1 tane aç yeter. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

1 kasa yeterli. 0.05 skin çıkınca zaten bırakacaksın. Bıçakta çıkabilir.

%kaç ihtimalle bıçak çıkma olasılığı var. Mesela 100 Kasa-Anahtar alsam verdiğim paradan daha fazla değerde eşya elde edebilir miyim? (anahatarlar 7,75'den örn.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Csgo Kasa Açmak Mantıklı Mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

%kaç ihtimalle bıçak çıkma olasılığı var. Mesela 100 Kasa-Anahtar alsam verdiğim paradan daha fazla değerde eşya elde edebilir miyim? (anahatarlar 7,75'den örn.)

Ha 0.1 şansım var ha 0.2 çıkmayacak kardeşim git 1 tane aç ve paranın boşuna gittiğini gör ve kasma kendini bu konuda. Bu konuyu da uzatma çünkü boş muhabbet çıkar ya da çıkmaz kumar bu başka bir şey değil

• quote:

quote:

anahtar 7,75 ise zor hocam sana tavsiyem direk istediğin item'i al derim. dedigim gibi 60 anahtar 100 tl geri dönüşü oldu çok zarara girdim.
    he çok üzülmedim heycan olsun diye yapılmış birşey birazda %100 bir beklentiye girmedim çıksa daha çok sevinirdik o ayrı ama sonunda hüsran yaşamak istemiyorsan yani zevk değil birşey ler için açıyorum diyorsan kesinlikle direk satın al derim

forumda uygun satan arkadaşlar var

• En az bir. En çok ise...

• Benimde en cok gldugum kumari oynayip hic bsi ckmayinca '' Ben zaten heyecan olsun die acmstm demeleri " . Ne zamandan beri heyecan olsun die 100 lira atiosunuz yere ?

Afedersiniz don alcak paramiz yok ama caseden key den geri kalmioz.

Birakin bu ayaklari snde bnde oda actik bas cikti. Kazigin babasini yedik. Bu kadar basit.

• denemek için toplasan 5 tane kutu açmışımdır. en babası da 2.5 liralık bi deeagle düştü.

bir daha da yanına yaklaşmadım. aç 2-3 tane hevesini al. sonra zaten sen kendin gidip tıpış tıpış pazardan alırsın.
  • 100tl ye yakın kasa açtım en iyi stattrak solucan tanrısı görevde kullanılmış çıktı 21tl ye satmıştım bide famas cin çıkmıştı 6 tl lik gerisi 0.5 1tl arası itemlerdi ha bide ilk oyunu aldıgım gün 1 tane kasa açmıştım ve glock su elementali çıkmıştı 16 tl ye satmıştım ve bu açtığım kasalarda bıçak geçtiğini hiç görmedim :D 1 kere awp hyper beast geçerken gördüm o kadar bence açma 1 2 tane aç yeterli ama sen bilirsin genede
  • 2 kutuda m9 bayonet fn
    20 kutuda pala fn düşürüdm

tamamen şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

quote:

20 kutuya bıçak dusseysi hepimiz acar zengin olurduk, arkadaş garantiye alma yöntemini söylemiş, şansına guveniyosan zaten 1 tane aç yeter. :)

Forumda bıçak düşürenler çoğu 2-3 kasada düşürüyor ne alakası var sayıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

quote:

Forumda bıçak düşürenler çoğu 2-3 kasada düşürüyor ne alakası var sayıyla

Bloklu kişilerin mesajlarını açtığımda her seferinde iç geçiriyorum. Önce bi konu başlığını oku, sonra ben ne demişim onu oku.

quote:

şansına guveniyosan zaten 1 tane aç yeter. :)

• Tamam yanlış okumuş olabilirim kusura bakma. Sen blokladın diye ağlamam mı gerek bloklu kişiler diyor ne yazdığımı gördünde blokladın ahahaahah

• Ben 3 tane chroma 2'den bayonet marble fade FN çıkardım. Ne kadar garip la öküz gibi kutu açıp çıkaramayanları görünce.

• Mubarek 5 kasada bicak cikiyor diye garanti bir sey olsa en ucuz bicak niye 20 key olsun tamamen sans isi iste 1 kutudada duser 10000 kutuda da

• ArcaAga kullanıcısına yanıt
    %lik şans yok. 3 kasada 2 bıçak alanda var 150 kasada 10 anahtar parası çıkaramayan da var.

Eğer açarım diyorsan yeni çıkan shadow case'ten al bi 10 tane 10 tanede anahtar al. Anahtarları da buralardan 5.5 TL gibi fiyatlara alabilirsin.
    Olursa böyle olsun yeni silahlar çıktı diye fiyatlar yüksek 1 aya kalmaz düşer fiyatlar. Aç çıkanı hemen sat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.