Şimdi Ara

Kaç kişi mezuna kalır tahmini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 50 bin içinde tahmini kaç kişi mezuna kalır ?
    Ben 3 bin kişi olacağını düşünüyorum

• En az 10bin
  • 3-4 k
  • 10 bin kalır gibi geliyor bana da
  • Paleestic P kullanıcısına yanıt
    Hayır her yıl birçok kişi mezuna bıraktığı için öyle olmuyor.
  • belmonty kullanıcısına yanıt
    Bu yıl bence başka ,geçen yılda yok 5 milyon gircek falan şakası yapılıyordu ama bu yıl arkadaş çevremde adam akıllı gidecek olan çok çok az ve online olursa okullar fena olur derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imm hilmi bunu sevmedi

Bu yıl bence başka ,geçen yılda yok 5 milyon gircek falan şakası yapılıyordu ama bu yıl arkadaş çevremde adam akıllı gidecek olan çok çok az ve online olursa okullar fena olur derim ben.
    Onların yerine başkaları gidecek. Sonuçta sıralar yine doldu. Artar ama bu yıl bazında çok artış olmaz.
  • Evet evet sıralamalar gene dolacak hatta belki biraz da geriye gidebilir sıralamalar.
    Ama ben mezun sayısında artış az ya da çok olsun yığılmayı daha fazla bekliyorum. Tabii bu benim görüşüm.
  • gecen yildan 1 belki 2 tik fazla olur. Ama abartildigi kadar olmaz. Daha fazla olmanin sebebi de yigilma daha iyi siralama beklerken alinan siralama tesvik eder mezunluga
  • Ben 2.7-2.8 milyon kişinin gireceğini düşünüyorum bu sene 2.4 milyon kisi girmişti
  • İlk 20k da mezun az olacak onu biliyorum.
  • Ilk 50 binde 20-25 bini kalir ilk 100 binde ise 60 bin kalir gibi.seneye 3.2M+ girecek sınava
  • 10 binden fazladir
  • Hocam şakayla karışık konuşuyoruz ama harbiden 50k 100k arasındaki bütün arkadaşlarım kaliyor 1-2 kisi diyetisyenlik yazacak 10k dan kalan 5 arkadasim var 20k dan da yüzde 80 i kalıyor.
  • Bence kesinlikle mezun sayısı artacak. Artmaması mümkün değil, matematiği saçma sapan kolay yaptıkları için bilen ve bilmeyen ayrılmadı. Bir dikkat hatası kaç kişi geriye attı insanları. Çok sıkıntılı bir durum cidden.
  • İlk 20 k dan 1 k kalsa
    20-30 k dan 1.5 k kalsa
    30-40 k dan 4.5k kalsa
    40-50 k dan 5 k kalsa
    Ortalama 12 k kişi kalır
  • lilkuti L kullanıcısına yanıt
    Dayın ösymde tuvalet fırçası mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.