Şimdi Ara

Kaç maçta 30 level oluyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün hesabım banlandı küfürden dolayı dünden beri 25 30 tane maç attım şuan 9 levelim de acaba 1.5 haftada tekrar 30 level hesap kasabilir miyim ? kaç maçta 30 level oluyor genellikle ?

• Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    1780 rp 28 tl o kadar yatırmam ben oyuna :D
  • smurfhesaptan aldığım 20k hesapta 150 maç aram zaferi vardı, %50 winrate dersek 300 maç falan
  • COK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system_31 kullanıcısına yanıt
    aramda daha hızlı mı kasılıyor acaba ? botları karşıya atıp 5v5 hızlı bitirsem aynı xp geliyormu sihirdar vadisiyle?
  • botlarla atacağın dan daha az alıp daha seri kasabilirsin , oyuncularla atınca daha çok veriyor ama oyunun süresi belli olmuyor o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KunSte

aramda daha hızlı mı kasılıyor acaba ? botları karşıya atıp 5v5 hızlı bitirsem aynı xp geliyormu sihirdar vadisiyle?

hocam aramda hem maçlar kısa sürüyor hem de oyuncularla attığın için iyi exp ve ip geliyor
  • Teşekkürler.
  • banlandiysan oynamayacaksin dostum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: its not an S

banlandiysan oynamayacaksin dostum ...

tamam o zaman sen de bir daha foruma girme
  • 28 tl para mı ya
    süreli exp takviyesi ile zaferliği birlikte alınca birleşiyor mu yani 4 kat mı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha_İtachi

süreli exp takviyesi ile zaferliği birlikte alınca birleşiyor mu yani 4 kat mı geliyor

Evet

bunu bilmiyordum smurf kasarken böyle yapıyım bari sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha_İtachi

bunu bilmiyordum smurf kasarken böyle yapıyım bari sağol

Aynı şey ip takviyesi için de geçerli

• 30 lv oldum gene ban yedim bir daha 30 lv oldum 15 günlük yedim çıktım oynadım strese girdim şuan oyunu sildim oynamayacağım gram artısı yok boş iş. OYUN OYNAMAK BOŞ İŞTİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08A29EF4C

30 lv oldum gene ban yedim bir daha 30 lv oldum 15 günlük yedim çıktım oynadım strese girdim şuan oyunu sildim oynamayacağım gram artısı yok boş iş. OYUN OYNAMAK BOŞ İŞTİR
    Aga nasil beceriyonuz ya? Ben 5 yildir ayni hesaptayim tek bir chat banim bile yok. Birine gıcık oldunmu blokla gec.muhattap olma. Ac arkada muzik keyfine bak. Oyun icin bu kadar sinirlenmeye ne gerek var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    ben kötü oynayana bir şey demiyorum. kötü oynadığını bilmediği halde bana laf eden dengesize sinirleniyorum. birde mainim jung olunca çok dengesizden hakaret yiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08A29EF4C

ben kötü oynayana bir şey demiyorum. kötü oynadığını bilmediği halde bana laf eden dengesize sinirleniyorum. birde mainim jung olunca çok dengesizden hakaret yiyorum.
    Evet en sinir bozucusu onlar. Onlarla ağız dalasina girince kazanamassin ama hep kendileri haklidir. Malesef kendimizi tilt etmekle kaliyoruz. Zaman gecirecek bir sey bulduysaniz birakmak en iyisi.ya da 3 5 arkadaş aram esnek falan takilcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.