Şimdi Ara

kaç saat oldu almadı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha dün 200 silk aldım.Buna ramen tam 6.20 saattir oyuna giremiyorum.Bu ve bunun gibi problemler yaşayan arkadaşlar varsa mesajlarınızı bekliyorum

kaç saat oldu almadı !!

kaç saat oldu almadı !!

• Bitmişin olim sen çarın bugda kalmış nanayı yemişin
    Uzun zamandır girmiyorum böyle bi hata ile karşılaşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremVoodoo -- 12 Ağustos 2009; 16:22:03 >
  • korktuma cocugu,girer girer,badna degişik şekilde dc verdi,bende 6 saatir deniyorum,
  • Beyler auto login açıkken ne msn nede başka bişi açık olsun pc de herşeyi kapatın gidin bi yerlere 1 saat sonra gelin girer büyük ihtimalle. . .
  • Eğer geceleyin sabaha karşı girmeyi denersen oyuna girme şansın daha fazla olur.Çünkü o saatlerde çok fazla deneyen olmuyor.En azından öğle saatlerinden daha az deneyen var.
    Oldu ki giremedin oyuna en kötü salı uptadesinden sonra girersin.
  • bu joymak artık iyice çuvalladı.
  • pre yoksa ancak salıdan salıya girebilirsin
  • Farkında deilim 8 saattir deniyorm.
  • pre ile alakası yok ya tamamen sans işi,5 dk da girenler bile war,tabi pre alırsan daha ii
  • Ben bundan bir saat önce Oyunu açmıştım deniyordu , Geldim oyuna girmiş ama char yok dedim acaba bugtanmı kaldı megersem Bugtan filan degilmiş Yanlış server'a girmişim.
  • Bunun silk almayla bir alakası yok.İstersen binlerce silk al.Eğer kişisel olarak şanslıysan tektede aldırırsın.Bu iş şansa bakıyor . .
  • tamamen açıklayım ;

1. resimdeki fotoğraf normal aynısı bana da ara sıra oluyor

2. resimdeki fotoğraf sen id ve pw ni yazıyon enter'a bi kere tıklıyon o kendi kendine pyuna deniyor yani auto enter progrmaı char girmeni sağlıyor bu arad 18:30dan beri deniom almıo
  • Bir keresinde 6 da kalktım girmek için.7 de girdi.Biraz kastım 3 saatlik uyku oldugu için stall kurup uyumak istedim.Uyuyamadım.10 saat başım ağrıdı kasamadımda doğru düzgün yani bişey anlamadım.

Ben genelde öğlen 12 de denemeye bırakırım nette falan gezerim 5-6 cıvarı girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STReeT_ART

Beyler auto login açıkken ne msn nede başka bişi açık olsun pc de herşeyi kapatın gidin bi yerlere 1 saat sonra gelin girer büyük ihtimalle. . .

hiç alakası yok..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.