Şimdi Ara

kac saat uyunmali? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11de yat 4 te kalk
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Gece uyumayanların kansere yakalnma riskleri diğerlerini göre daha yüksekmiş. Geceleyin yatarken vücut bir sıvı salgılarmış o bizi korurmuş bla bla bla

Ben 3-4 arası yatarım 12 gibi kaalkarım bu da demektir 8-9 saat ama hiç uykumu alamam aylardır alamıyorum

Melanosit.

• lan günde 11 saat uyku nedir manyakmısını siz düşünsene 40 yaşına geldiğinizde nerdeyse 20 yıl uyumuş boşa geçmiş olacak
  • 8 idealdir.
  • En az 8 en fazla 10 saat çünkü fazlasi gun icinde yorgunluğa neden olur
    Uyku kesintisiz olmalı ancak kalkmadan yarım saat once uyanıp tekrar yatarsak alkmak daha kolay olur. Örneğin 8:00da kalkicaksiniz alarmı 7:30a ve 8e kurun .

• haftaiçi her gün 5 saat.
    haftasonu 12 saat
    Sonra uyku düzeni pert oluyor ama

• Ne Zaman Uyanırsanız Okodar uyku idealdir.
  • 1 hafta boyunca sabahlara kadar ders yapın anlarsınız uykunun değerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

11de yat 4 te kalk

+++ ters 8

Kesinlikle

Akşam 23 te uyu. Seher vakti uyanık ol.

Öğlen de Sünnet olan, kavlüle uykusu uyu.Yarım saat - bir saat

Oh kebap

• 3+4 şeklinde uyuyorum gece 4 te yatıp 7 kalkıyorum öğlen 1 de yatıp 5 te kalkıyorum
  • 8-9
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

11de yat 4 te kalk

+++ ters 8

Kesinlikle

Akşam 23 te uyu. Seher vakti uyanık ol.

Öğlen de Sünnet olan, kavlüle uykusu uyu.Yarım saat - bir saat

Oh kebap

aynen katılıyorum ama öğlen uyuyabilme işini bir türlü beceremiyorum o da olsa kebap dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Uykuyu zaman kaybı olarak görüyorum.

İmza mesaj uyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Gece uyumayanların kansere yakalnma riskleri diğerlerini göre daha yüksekmiş. Geceleyin yatarken vücut bir sıvı salgılarmış o bizi korurmuş bla bla bla

Ben 3-4 arası yatarım 12 gibi kaalkarım bu da demektir 8-9 saat ama hiç uykumu alamam aylardır alamıyorum

Ne alakasi var? Samanyolu'nda Maceraci'da bi amcanin yanina gitmislerdi 64 yasinda 25 yildir hic uyumuyormus, surekli el isleri ile ugrasiyormus. Adam uyumanin zaman kaybi oldugunu, uyumak yerine bir seyler ile ugrasilmasini soyluyordu. Hanimi, amcanin geceleri evde dolasmasindan rahatsiz olup uyandigindan o da az uyumaya alismis. Bunun gibi cok ornekler var mesela bunu buldum;

http://www.haber10.com/haber/116634/&sa=U&ei=NtiNUYHiE_Pa4QSP-4HQCg&ved=0CAcQFjAA&usg=AFQjCNHurbYovsS1M7GJZFKg1p704Yy4vw

Uyumanin zararlarini tarihteki bazi olaylarda da goruyoruz, sen gelmissin yok az uyumak kanser yapiyor soyle boyle. Ne alakasi var? Yedigin cips, ictigin kola kanser yapmiyor da uyumaman mi kanser yapacak seni? Birakin bu isleri, fazla uyuyanlarin bahanelerinden baska bir sey degil bunlar..

Ordaki bla bla bla'ları niye koydum sanıyorsun? Savunuyor muyum ben bunu? Sadece söyledim ayrıca birkaç tane örnekle olacaksa bu işler çok işimiz var. O adamların diğer insanlardan farklı bir özelliği vardır o yüzden uyumuyorlardır emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Ben 3 saat uyuyorum bazen 2 saat'te oluyor. Bu kafa ile gider isem beyin işlevleri düzgün çalışmayacağı için mefta olmam an meselesi.

Bir zamanlar şimdikinin 4 katı uyuyormuştun.

quote:

Ruh halime göre değişiyor genelde hep yorgun olduğum için 12 saat uyku beni dinlendiriyor. Yorgun olmadığım zamanlarda ise 8-9 saat yeterli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Ben 3 saat uyuyorum bazen 2 saat'te oluyor. Bu kafa ile gider isem beyin işlevleri düzgün çalışmayacağı için mefta olmam an meselesi.

Bir zamanlar şimdikinin 4 katı uyuyormuştun.

quote:

Ruh halime göre değişiyor genelde hep yorgun olduğum için 12 saat uyku beni dinlendiriyor. Yorgun olmadığım zamanlarda ise 8-9 saat yeterli oluyor.

Aynen tuhaf oldum bu sıra fazla yatamıyorum.

• Yazın 10-11
    Kışın 11-12

Bazı durumlarda 6-7 veya 12-13 olabiliyor

• bugün 12 saat uyumuşum
    işe gideceksem sabah 6.30 da kalkmak çok zor oluyor. İlla 10.30 da uyanmam lazım.
    I love sleep
  • 8-9 saat uyurum genelde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.