Bildirim
Kaç şampiyonunuz var?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
57 tane var 6 aydir oynuyorum. 50 tanesini neredeyse hic oynamadim -
35 tane var pişman değilim zaten çoğunluğu üst koridor champi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3tane hesabım banlandı. ilkinde full champ diğerleri 30 60 champ. şu anki hesaplarımda 80 ve 70 er champ. -
22 Şampiyon oynama süresi 3 ay -
main hesapta hepsi açıktı ip'i harcıcak yer bulamıyodum farklı rün kombinleri yapıyodum artık
-
3 yıl bütün herolar,20 rün sayfası cart curt var ama yaklaşık 5-6 tane rp ile şampiyon açmışımdır -
Tüm herolar açık(130) oynama süresi s1 westte açıldı. Hepsi ip ile açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ENOMAUS -- 12 Mayıs 2016; 17:35:20 > -
Hepsini ip ile aldım oynadiklarimin hepsi var. Istersen kalanların da hepsini alırım. Yenilere tavsiyem rp ile almayin samp
4 hesabım perma yedi
İlk hesabım 4 yıl oynadım ip ile alınan herşey full 100 e yakın kostüm.
Sonraki 3 hesabımda 20 champ belki vardır belki yoktur.
Şuanda oynadığım hesapda 25 champ var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
75 taneymiş şimdi saydım. oyuna ilk başladığımda rpyle luluyu açmıştım çaktırma. geri kalan ip bide bu son 1-2 tanesi hextechten gelen boş kutularla açıldı. sırf rankda takaslamak için açmak zorundayım yoksa oynadıklarım 25i geçmez bile. -
4 Senedir oynuyorum urgot hariç hepsi var urgotu bilerek almıyorum -
1,5 yılda 60 şampiyon hepsi ip ile açıldı.Farkettimde bir kez bile oynamadığım 10 civarı şampiyon var 2k dan fazla aram atmış olmama rağmen...
102
Türkiye sunucusundaki hesabı açalı 12-13 ay oldu 78 şampiyon var 4 tanesini rp ile açtım.
West sunucusunda 2 hesabım var 1 tanesini 9 ay önce açtım 30 şamiyon diğerini açalı 4 ay civarı oluyor onda 22 şampiyon var. -
2 yıldır falan oynuyorum 110 falan şampiyon var çoğu ip ile
2 sezon önce main hesabım full champ idi westteydi tr açılalı orada çok oynama zamanım olmadı son çıkanlardan 10 civarı hero yoktur westte 20 herolu smurf var (elosu main hesaptan yüksek) Tr mainde ise 15 hero eksik ve yine 50 herolu smurf var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
35-40 filan -
40
3 tane permam var. -
Sezon 3 itibariyle oynamaya basladim tum sampiyonlar ve ise yarayan butun runelere sahibim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol troll nickler
- scrim ne demek
- lol ilk şampiyonlar
- warwick replikleri
- lol euw hesap açma
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X