Bildirim
KAÇ TANE MBOT AÇABİLİRİM İÇERİ LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denemeden bilemezsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
mBot'ta clientless özelliği var sanırım, bu sayede çok sayıda açabilirsin. -
Arkadaşın dediği gibi clientless özelliği olduğundan normalde açabileceğinden çok char açabilirsin fakat çok aşırı açman internetini epey zayıflatacaktır.Ben eski bilgisayarda 512mb ekran kartı , 3gb ram varken 9-10tane açıyordum hiçbir kasma olmuyordu ama dediğim gibi interneti baya yavaşlatıyordu.
İnterneti süpürge gibi emiyor meret. -
Yok be, 12 char saniyede ortalama 10 KB download yapıyor sadece. -
bayağı açarsın , nasıl açarım diye soruyorsan her çarı farklı mbot klasörlerinden aç -
Clients özelliğini nasıl kullanacağım yardim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
mBot'u 4 sene önce kullanıyordum. iSRO haricindeki versiyonlarında clientless vardı, bizimkinde yoktu. Şu an var mı bilmiyorum. phBot kullanıyorum, clientless özelliği var. phBot'un fiyatı da daha uygun. -
bi bakayım phbot a duruma gore onu alırım.Tesekkurler clıentness ozellıkgı pc ıcın cok onemlı teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X