Bildirim
Kaç Wattlık psu lazım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
KASA FEEL TYPHOON 460W yada 550W almayı düşünüyorum ama bişeyi tam anlayamadım ön fanın üzerinde filtremi var cam yada plastikmi
http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,13465/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/
-
gerçek değeri vermez -
bende şu an A-Open kasa var psusu 300W lık şuan yetiyor ama 8800gts i alınca yetmeyecek o yüzden hangi psu yu almalıyım kaç wattlık psu gerekir diye sormuştumquote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
gerçek değeri vermez -
o ekran kartının ne kadar istediğini bilmediğim için birşey öneremiyeceğim. ama o psu gerçek değeri vermiyor. ama ucuz olarak sanırım fsp falan var diğer arkadaşlardan daha iyi öneri gelecektir.quote:
Orijinalden alıntı: AtlantisGM
bende şu an A-Open kasa var psusu 300W lık şuan yetiyor ama 8800gts i alınca yetmeyecek o yüzden hangi psu yu almalıyım kaç wattlık psu gerekir diye sormuştum
Alıntıları Göster
-
Sistemin öyle çok fazla güç gerektiren bir sistem değil. ASUS, AOPEN veya FSP nin 400W lık modelleri yetebilir. Ucuz olarak HyperX in 550W lık bir güç kaynağı olması lazım. Belki 550 vermeyebilir ancak senin sistemine çok rahat yeter. Ben 480W Antec ile 2900XT kullanıyorum artık sen düşün.quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
o ekran kartının ne kadar istediğini bilmediğim için birşey öneremiyeceğim. ama o psu gerçek değeri vermiyor. ama ucuz olarak sanırım fsp falan var diğer arkadaşlardan daha iyi öneri gelecektir.
Alıntıları Göster
-
bi kere şunu söliimmm kasa feel alıosan kesinlikle güç kaynağını değiştiricez çünkü sisteme yazık aldığının 1. haftasında yakmak istemeyiz birçok parçayı...bunun dışında sana şunu da söyleyebilrim güç kaynağı her türlü performası bariz etkiler bu sebeple alacağın güç kaynağı aynı zamanda senin sisteminin performansını bariz etkiliicek benden sana tavsiye ucuz yollu bişey almaktansa kaliteli ve de yüksek watt lı bi güç kaynağı öneriirim benim sana tavsiyem ise:güç olarak 600 watt marka olarak tagan....quote:
Orijinalden alıntı: lordareon
Sistemin öyle çok fazla güç gerektiren bir sistem değil. ASUS, AOPEN veya FSP nin 400W lık modelleri yetebilir. Ucuz olarak HyperX in 550W lık bir güç kaynağı olması lazım. Belki 550 vermeyebilir ancak senin sistemine çok rahat yeter. Ben 480W Antec ile 2900XT kullanıyorum artık sen düşün.
Alıntıları Göster
-
Sana hem bütçe olarak hemde kalite olarak tek önereceğim Coolermaster'ın 534+ idi galiba(yanlış olabilirim) 430 W lık kasası !quote:
Orijinalden alıntı: whiteshark
bi kere şunu söliimmm kasa feel alıosan kesinlikle güç kaynağını değiştiricez çünkü sisteme yazık aldığının 1. haftasında yakmak istemeyiz birçok parçayı...bunun dışında sana şunu da söyleyebilrim güç kaynağı her türlü performası bariz etkiler bu sebeple alacağın güç kaynağı aynı zamanda senin sisteminin performansını bariz etkiliicek benden sana tavsiye ucuz yollu bişey almaktansa kaliteli ve de yüksek watt lı bi güç kaynağı öneriirim benim sana tavsiyem ise:güç olarak 600 watt marka olarak tagan....
Alıntıları Göster
Hem psu su sağlamdır gerçek değeri verir.Hem hava akımı başarılıdır.Hemde fiyatı uygundur
www.gigatek.com.tr de var
-
çok teşekkürler arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: EmirogluBilal
Sana hem bütçe olarak hemde kalite olarak tek önereceğim Coolermaster'ın 534+ idi galiba(yanlış olabilirim) 430 W lık kasası !
Hem psu su sağlamdır gerçek değeri verir.Hem hava akımı başarılıdır.Hemde fiyatı uygundur
www.gigatek.com.tr de var
Alıntıları Göster
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2421 bu yeterli olurmu?
-
Güç kaynağı performansı nasıl etkileyebilir ki? Yetmezse restart atar yeterse de normal çalışır, düşük W olunca düşük performans olma gibi bir olay olmuyor bildiğim kadarıyla, yanlış mı biliyorum?quote:
çok teşekkürler arkadaşlar
Alıntıları Göster
Mert, Asus 450W sana rahat yeter çünkü benim sistemi Enermax Liberty 400W kaldırıyor oc'li hem de, başka istersen de FSP Bluestorm II 500W bakabilirsin, bu da uygun fiyatlı güzel birşeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 10 Temmuz 2007; 20:35:37 >
-
8800 e o güç kaynağı nasıl yetcek. en azzzz 550w gerçek güç veren bir psu kullanmalısın.be quiet,enermax,tagan marka çok güzel ürünler var piyasada.quote:
çok teşekkürler arkadaşlar
Alıntıları Göster
-
@şahinöz31 sözkonusu psu enermax liberty e denk bir psu mu sence. ben 8800 için 550w tan daha az güç beren bir güç kaynağı kullanılmasını doğru bulmuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ceyi35
8800 e o güç kaynağı nasıl yetcek. en azzzz 550w gerçek güç veren bir psu kullanmalısın.be quiet,enermax,tagan marka çok güzel ürünler var piyasada.
Alıntıları Göster
-
Yukarda yazdığımı okudun mu acaba: Benim sisteme Enermax Liberty 400W yetiyordu diyorum hem de oc'li. Sen kalkmış bu sisteme 450W yetmez diyorsun, ne mantığı var şimdi bununquote:
8800 e o güç kaynağı nasıl yetcek. en azzzz 550w gerçek güç veren bir psu kullanmalısın.be quiet,enermax,tagan marka çok güzel ürünler var piyasada.
Alıntıları Göster
Tamam 500W ileri dönük olur o yönden haklısın ama Asus 450W da sonuçta en az 400W vereceği için rahatça yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 10 Temmuz 2007; 20:42:54 >
-
asus'un güç kaynağına ne kadar güvenebilirz? kartın istediği amperi verebilcekmi acaba? enermaxa güveniyoruzquote:
Orijinalden alıntı: sahinoz31
Yukarda yazdığımı okudun mu acaba: Benim sisteme Enermax Liberty 400W yetiyordu diyorum hem de oc'li. Sen kalkmış bu sisteme 450W yetmez diyorsun, ne mantığı var şimdi bunun
Tamam 500W ileri dönük olur o yönden haklısın ama Asus 450W da sonuçta en az 400W vereceği için rahatça yeter.
Alıntıları Göster
-
Enermax tabi psikopat bir PSU'dur Asus onun yanında baya düşük kalır ama yine de yeter 450W olduğu için, 400W olsa yeter diyemezdim rahatça. Ama 50W sapma da yapmaz sonuçta Asus bu, Feel değilquote:
asus'un güç kaynağına ne kadar güvenebilirz? kartın istediği amperi verebilcekmi acaba? enermaxa güveniyoruz
Alıntıları Göster
-
Bencede asus sonuçta ne kadar sapma olabilirki?Yardımlarınız için teşekkürler büyük ihtimalle asus alacağım, ama enermax a da bakcam.quote:
Orijinalden alıntı: sahinoz31
Enermax tabi psikopat bir PSU'dur Asus onun yanında baya düşük kalır ama yine de yeter 450W olduğu için, 400W olsa yeter diyemezdim rahatça. Ama 50W sapma da yapmaz sonuçta Asus bu, Feel değil
Alıntıları Göster
-
Enermax pahalıdır, ama alabilirsen mutlaka al Enermax Liberty 500W, şu ana kadar kullandığım en sessiz PSU, gerçi ben 400W kullandım ama şu an için 400W çok rahat yetse de ileri dönük olmaz. Keşke satmasaydım, bunu daha iyi zannedip Enermax'ı sattım ama daha çok ses yapıyor hiçbir şey değişmedi. En azından ileri dönük oldu diye kendimi avutuyorumquote:
Bencede asus sonuçta ne kadar sapma olabilirki?Yardımlarınız için teşekkürler büyük ihtimalle asus alacağım, ama enermax a da bakcam.
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ceyi35
-
Gerçeğin gerçeği 400W yeter o sisteme(Enermax Liberty 400W ) yada gerçek herhangibi 500W işini rahatlıkla görürquote:
Orijinalden alıntı: rikimaruquote:
Orjinalden alıntı: ceyi35
Alıntıları Göster
-
agam uçmayın yaa 350 watt iş görür.quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
Gerçeğin gerçeği 400W yeter o sisteme(Enermax Liberty 400W ) yada gerçek herhangibi 500W işini rahatlıkla görür
Alıntıları Göster
350yi kullanır hatta bir sürü kullanılmayan giriş kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Temelkuran -- 12 Temmuz 2007; 18:48:41 >
Benzer içerikler
- psu önerisi
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- fps drop neden olur
- en iyi ups markası
- kasaya elektrik gelmiyor
- atx 3.0 nedir
- japon bilgisayar markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X