quote:Orjinalden alıntı: geneve Ben 11 aylıkken kesmişimama abim 6-7 yaşına kadar yapmıştı tabiii hep öyle olur zaten...11 aylık olan sen abin 7 yaş olur...
quote:Orjinalden alıntı: gayee quote:Orjinalden alıntı: geneve Ben 11 aylıkken kesmişimama abim 6-7 yaşına kadar yapmıştı tabiii hep öyle olur zaten...11 aylık olan sen abin 7 yaş olur... olm 11 aylıkken kesilir mi olm..doya doya işiyemedin ha..yazık..
quote:Orjinalden alıntı: gayee quote:Orjinalden alıntı: geneve Ben 11 aylıkken kesmişimama abim 6-7 yaşına kadar yapmıştı tabiii hep öyle olur zaten...11 aylık olan sen abin 7 yaş olur... abi konu dışı konuları nereye gidiyor yaa
quote:Orjinalden alıntı: geneve Ben 11 aylıkken kesmişimama abim 6-7 yaşına kadar yapmıştı bende 5 yasına kadar yapmisin ama bu olay psikolojik 20 yasında adamda altına yapabilir
ne var yav sağlıkla ve hayatla ilgili bir konu işte hemen sağa sola çekemeyin quote:Orjinalden alıntı: kaplanmete quote:Orjinalden alıntı: gayee quote:Orjinalden alıntı: geneve Ben 11 aylıkken kesmişimama abim 6-7 yaşına kadar yapmıştı tabiii hep öyle olur zaten...11 aylık olan sen abin 7 yaş olur... abi konu dışı konuları nereye gidiyor yaa
ESPRİ YAPMADAN ÖNCE HABER VERDE KOMBİYİ YAKALIM ZATEN HAVALAR SOGUK BİDE SENİN ESPRİLERİN HASTA ETMESİN quote:Orjinalden alıntı: DeliManyakAdam evladım üzülme bir kaç sene sonra iki-üç yaşına geldiğinde altına yapmayı bırakırsın normal ....