Şimdi Ara

kaçak tel işi bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar türkiye de 33 milyon telefondan 12 milyonu kaçak imiş yeni uygulama ile telefonu getirenlere ve kullananlara yüksek para cezası gelecekmiş bu telleri imei numarası ile tespit edilecekmiş hayatımda hiç spot tel almadım almayı da düşünmüyorum.sizde düşünmeseniz ii olur herkese duyrulur

• link ver
  • iide garantili çok pahalı
  • uygulama şöyle olacak: bir kereliğine mahsus olmak üzere bütün telefonlar affedilecek o tarihten sonra kaçak tel alanlara yaptırımlar getirilecek.
  • hocam faturasız tel almayın,2.el bile olsa
  • Of ya bu masalları daha ne kadar dinleyeceğiz.İşin saçmalığı zaten burda.Kaçak getirenlere yaptırım yok ,kullanıcıya var.Madem kaçak cihazın kullanılmasını istemiyorsun,satışını engellemelisin.Adamlar gizli saklı köşede bucakta satmıyorlarki.Türkiyenin bildiği Doğubankta satılıyor ve birçok bayiide.Bas buraları,kaçak cihaz satışını engellesonra el altından gizli satışını engellemek için kullanıcıya yaptırım uygulamak için #KARİZMATİK'in dediği şeyleri yap.Sen adamlara rahat rahat sattır ,sonra halka niye aldın diye ceza ver.SAÇMALIKKKKKKKKKK.....
    Sadece bizim ülkemize has bir durum değil zaten bu saçmalık.Almanyada polis radarını tesbit eden cihazın satışı serbest ama arabana takarsan ve polis yakalarsa hayatın kararıyor resmen.Polisin bir öpmediği kalıyor kullanıcıyı.Anlıyacağınız herkes işin kolayına kaçıp "vur abalıya" yapıyor.
  • üff ya 3 yıldır diyolar zaten, artık kaçak tel falan yok....

TIRAŞŞŞŞŞŞ.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

üff ya 3 yıldır diyolar zaten, artık kaçak tel falan yok....

TIRAŞŞŞŞŞŞ.....

• quote:

Orjinalden alıntı: the_master

iide garantili çok pahalı

kdv veriyorsun çünkü
    garantili 6600 (555ytl) - %18 kdv = spot 6600 (460-470 ytl)
    durum bu yani.
  • ewet doğru bugün tüm kanallda haber bültenlerinde yer aldi.piyasadaki tellerin 3te1 i kaçakmiş.satana we kullanana ceza gelecekmiş.ancak belirli bi ücret ödeyerek kaçak tel normal hale gelecekmiş.heralde kdw si.
  • benim icin farketmiyor genelde telleri garantili yada 2. el garantili alıyırum
  • YAWWW allah korusun Telefon alıcaksın kaçak çıkacak ben değişitiriirim heemen ++++ Telefonu alırken operotör kartı takarım denerim yazıyomu o yasıdan yoksa satın alırım sen emek ver para kazan sonra o Telefonu al kaçak çıksın mahkeme ile uğraş adamı mahveder yahu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 27 Ocak 2005, 22:10:47 >
  • çocukmusunuz yaaa... bu forumu okuyunca yaş ortalamasını merak ettimmm..
    Yeni çıkacak kanunda uygulama sizin yazdığınız gibi değil, çalıntı telefonların bildirilmesi sonucu GSM op. tarafından sinyalin kesilmesini öngörüyor. Dolayısı ile bu uygulama yaygınlaşınca kimse çalıntı telefon kullanamıyacak, buna bağlı olarak satılmayacak.. Tabbiii ki en önemliside artık para etmedeiği için çalınmayacak.. Yani kanunun çıkış nedeni kapkaç'ı önlemk arkadaşlar biraz akıllı olun lütfen.. Ben almanyadan tatilden gelirken kendime telefon aldım diye kaçakçı damgası yiyecek değilim heralde dimi ama!!!
  • ya dostlar nasıl içiniz rahat edipte garantisiz tel alıyorsunuz...walla ben garnti yetmedi bide sigortalı aldım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_master

iide garantili çok pahalı

ewet buna da bi çare bulsunlar madem
  • duyduğuma göre yetkili ithalatçılar yasal tellerin imei numaralarını operatorlere verecekler onların dışındakiler kapanacak o kişilerde adliyeye başvurcak kimlik bilgilleri ve bi ücret vererek yasallaşacak die duydum.
  • bu haber 1 sene öncede söylendi sanırım hala icraat yok oyle sey olmaz sanırım.
  • Olayı anlamamışsın bence. Kimseyi mahkemeye vercek veya hapse atçak halleri yok. Olay operatörlerle eşgüdümlü olarak gerçekleşecek. Kayıtsız IMEI numaralarının kullanılmasına operatörler izin vermeyecek. Böylece IMEI numaraları crack li çalıntı telefonlar ve kayıtsız spot telefonlar türk operatörlerinin hizmetlerinden faydalanamayacak. Bu sefer galiba ciddi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allanon -- 28 Ocak 2005, 1:05:35 >
  • her garantili olmayan telefon kaçak diildir arkadaşlar unutmayalım aynı makineyi genpa getirip kendi garantisini ismini koyuyo fiyatlar yükseliyo saçma sapan bi şekilde sistem yürüyo bnce bu oranlar sadece garantisiz telefonlarla ilgilidir bunun içinde kaçakta vardır elbet ama çogu garantisizdir
  • yaw iyi hoşda bu iş nasıl olcak ben anlamıom.Adamlar faturalı telefonların IMEI lerine ok verip geri kalan her telefona ban mi koyacaklar.Tam şaçmalık;
    1)bunun kadar çok telefonun olduğu ülkemizde hiçbir GSM netwrok bu işi kaldıracak kapasiteye sahip deil
    2)diyelim ki turistler geldi onların telefonu da kayıtlı deil onlarda mı telefon kullanamicak.
    Arkadaşlar böyle şeyler fasa fiso yok böyle bişey tekniken uygulanamaz....
    İndirsinler telefonun vergilerini yada diğer avrupa ülkelerindeki gibi kontrat usülü satsınlar bizde gidelim alalım garantili telefonları paşa paşa.Şuanda ben yurtdışındayım kız arkadaşıma CX65 aldım türkiyeden 320YTL bayıldım.Burda ki maliyeti 100YTL yi geçmez çünkü 1 senelik kontrat yapıosun her ay şu kadar ödeyecem şu kadar dakka konuşcam herifler sana teli belesh'e veriolar walla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.