Şimdi Ara

Kadala ile 1 günde set tamamlamak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç legend düşmüyor lvl 20-30 charlamı açmak lazım acaba rift i lvl 1 le açtım 1 legend düşmedi
  • bu fixlenmez bence, xp yöntemi gibi biraz bekler
  • bencede fixlenmez lootlar leş neticede
    xp gelmiyor gold gelmiyor
    tek kazanç shard lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 14 Mayıs 2014; 12:21:39 >
  • her geçen gün saçmalamaya başladı blizzart insanların emekleri umrunda olmayan bir sistemleri var en önemli değeri olan zamanı oyuna harcayıp sonra bu zamanları hiç edip amaçları kolaylaştırarak mundar eden bir sistemleri var her geçen gün uzaklaşıyorum bu oyundan hiç takıntım olmadığı halde . hiç bir şey sorun değil ama mancini gibi adam devamlı bir güncelleme yapıp .ok ediyor oyunu her şeyi geçiyorum oynadığım zamana yazık nede olsa bugün bu oyunu oynasam 2 ay sonra yine bu amacımı mundar edecek.
  • hakikatten biz boşuna oynuyoruz bu oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

twitch'den izliyorum sabahtan beri millet exploit bulmuş t6'da sadece koşarak deli gibi bloodshard toplayıp harcıyorlar, neler neler düşürdüler kadala'dan...

http://www.twitch.tv/goodideagaming

Adam sanirim ban yemis account suspended hehe.

• aynen yine batirdilar oyunu ..

• Keşke böyle bir şey yapacaklarına drop rate'i 3 katına falan çıkarsalardı.

Muhtemelen bugün yarın "game will now automatically be at highest level of player joined" gibisinden bir hot fix gelir. O saate kadar götüren götürür ama. Bu gibi bugları, exploit'leri ilk bulup sömürenler tabi yine abad oldular.
  • server açıldığından beri denedim set filan hikaye cacık itemlar verdi :(
    1 adet helltooth saçma eldiveni dışında o da olmasa da olur ...
  • Bence dusuk lvl ile bloodshard farm ve item elde etmek etik değil gibi..Ne alaka derseniz eminim çoğu kişi(ben dahil)bazı setleri dizmek için oynuyordur yada itemleri..
    Ben itemi değil düşme ihtimalini sevdim mod on
    E siz şimdi ustunuzu bu sekilde fullediniz diyelim oynama sebebinizi kısmen kaybetmiş olmayacakmısınız ?
    Sonucta oyunun yapısı gereği bir yerden sonra kısır döngüye bağlıyor tamam vakit geçirmek için herkez oynar ama, amaç olmadıktan sonra bir yere kadar sarar oyun..
    Ben buna karşıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Bence dusuk lvl ile bloodshard farm ve item elde etmek etik değil gibi..Ne alaka derseniz eminim çoğu kişi(ben dahil)bazı setleri dizmek için oynuyordur yada itemleri..
    Ben itemi değil düşme ihtimalini sevdim mod on
    E siz şimdi ustunuzu bu sekilde fullediniz diyelim oynama sebebinizi kısmen kaybetmiş olmayacakmısınız ?
    Sonucta oyunun yapısı gereği bir yerden sonra kısır döngüye bağlıyor tamam vakit geçirmek için herkez oynar ama, amaç olmadıktan sonra bir yere kadar sarar oyun..
    Ben buna karşıyım

Bende o şekilde düşünmekteyim yalnız şunu da düşünmekteyim. diyelim jade wd de op herkeste jade olursa ne olacak blizz yeni item ekleyecek bu sefer jadeyi tamamlayamayanlar jadenin heyecanına varamadan bu sefer x seti çıkarmak için uğraşacak onu tamamlayamadan başka x x x x derken hiç bir heyecanın kalmayacak oyunda.

• Buna neden bu kadar taktığınızı anlamıyorum. zaten Rift İt Froward Community de 20 dakikada 500 shard kasmak cok basitti ve exploit filan da değildi. Halen de devam eden bir uygulama. Bu 20 dakikada da harcasan harcasan en fazla 10-15 token harcarsın. O da şansına. 20 defa party ye girip hic token harcamadığım oldu. 1 lvl T6 da 100 shardla ugrasıcağınıza T1-2-3 te hazır kasılmış rifte girer 20 dakikada gene o shardı toplayabilirsiniz. Çok fazla takılıcak bir konu değil bence. Önemli olan shardın bu kadar kolay kasıldıgı bir durumda kadalanın set itemlerini verecek olması. Esas olumsuz konu bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoody

Buna neden bu kadar taktığınızı anlamıyorum. zaten Rift İt Froward Community de 20 dakikada 500 shard kasmak cok basitti ve exploit filan da değildi. Halen de devam eden bir uygulama. Bu 20 dakikada da harcasan harcasan en fazla 10-15 token harcarsın. O da şansına. 20 defa party ye girip hic token harcamadığım oldu. 1 lvl T6 da 100 shardla ugrasıcağınıza T1-2-3 te hazır kasılmış rifte girer 20 dakikada gene o shardı toplayabilirsiniz. Çok fazla takılıcak bir konu değil bence. Önemli olan shardın bu kadar kolay kasıldıgı bir durumda kadalanın set itemlerini verecek olması. Esas olumsuz konu bu bence.

Buna en azından benim takılmamın sebebi ,bilizard bunu görup önlem olarak gene kadalanın drobunu yerin dibine sokarsa bundan en çok zarar eden ben olacağım derdim bu...Çünkü bilizz bu yeni yaptığı +shard uygulamasını geri çekmeyecektir onun yerine kadala drobunu dusurse (çaktırmadan)bana yeter...Set item sadece ustumde "1" yazıyla "bir" parçası var daha iyi statlara başka itemim olduğu halde "bir ihtimal" başka set parçasını düşürme ihtimaline karşı bunu kullanıyorum..(lan adamda bir tane var bir tane daha atalım bari 2 parça set bonusunu alsın)
    Yani uzun lafın kısası benim malesef oyuna gömücek 10 saatim yok.Toplasam 3 saat onuyorum ve bu sureyi azami eğlenmeye ve item düşürmek umudu ile oynuyorum.Ben o 3 saat içerisinde heap yapmadım ama 500 bs toplayabildim desem ve onun sonucunda hep sarı ve mavi item alırsam bu beni üzer..Daha çok üzen ise çıkma ihtimali yukarıdaki farmer arkadaşlar yuzunden nerf yediğini bilmek daha da üzer...

• Kadala'dan set item düşme şansı olması doğru karar. Fakat rift'lerin bu şekilde exploit edilmesi hata. İnsanlar yapsın Torment 1-6 riftini, adım adım güçlenerek ilerlesin. Hani bir setin bir eldiveni kalmış aradığınız, yıllar yılı dön dolaş yapmakantsa böylesi daha iyi. Bir karakteri düzen başka sınıfa geçer diye düşünüyorum.

Şimdi tutup Kadala'yı yerin dibine sokmaktansa bu exploit'leri düzeltmek gerekiyor. Sadece lvl 70'ler rift açabilir olabilir, yüksel lvl bir oyuncu dahil olduğunda moblar otomatikman o seviyeye yükselebilir, oyunu açan ile katılımcılar arasında 3 lvl'dan fazla fark varsa BS düşmez vs.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Dediklerine aynen katılıyorum.Ancak blizzardın bu tip basit seyleri nasıl düşünemiyor ona şaşıyorum. 20lvl adamın oyun açıp 70lvllerin oyuna dahil olup ortalıgı temizleyip bloodshardın dibine vurulması gercekten ciddi bir sorun.
  • cerrahpasaa C kullanıcısına yanıt
    İşte Blizzard'ın bu durumu nasıl önceden farkedemediği büyük muamma. Kaldı ki uzun bir süredir devam eden bir şey bu, kaç tane stream'i var forumlarda dönen notları var. Bir Allah'ın kulu akıl edemiyorum mu hayret.
  • Tam dedikki adam olmaya başladılar AH kalktı oyun cidden zevkli hale geldi şu yaptıklarına bak ya. Kadalanın set item vermesi ne saçma bişeydir arkadaş? 2 günde set tamamlayacaksak ne manası var bu oyunun? 2 günde yap setini tamamla itemları t6 yapmaya başla üçüncü gün ne yapacaksın? Öyle küfürler edesim varki forum kuralları olmasa biz ne halt etmeye bu kadar oynadık bir seti tamamlamak için o zaman be? Milletin emeklerini 2 günde çöp eden bir firmaya para verdiğime inanamıyorum. Hadi önceden bu tip şeyleri ah den para kazanmak için yapıyolardı şimdi bu saçmalığın nasıl mantıklı bir açıklaması olabilirki?
  • Bu kadar komik ve rezil birşey görmedim şu oyunda :) Yahu t6 rift yapıyorsun bilmem kaç tane elit kesiyorsun elde avuçta var koca bir sıfır.. Onun yerine git rift forward 10 dakikada 500 shard yap hooop ordan kadalaya git set itemini al.. Millet 3 saatte seti tamamlıyor rezillik.. Jade pants 2 haftadır düşürücem diye boşuna uğraşmışım..2 haftaya herkes setleri bitirince bakalım serverlarda oynayan kalacak mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.