Şimdi Ara

Kadala ile 1 günde set tamamlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • US forumlarında adamlar 1 günde tüm set itemları tamamladıklarından bahsediyorlar. kimisi yine ben düşüremiyorum dese de. bir çoğu tal rasha set, jade set felan tamamladıklarını iddia ediyorlar.

Geç kalmadan tamamlamak lazım, yine nerf yemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 14 Mayıs 2014; 9:17:19 >

• başlığı görünce sazan gibi daldım ama :)) birde nasıl olduğu anlatılsa :))
  • twitch'den izliyorum sabahtan beri millet exploit bulmuş t6'da sadece koşarak deli gibi bloodshard toplayıp harcıyorlar, neler neler düşürdüler kadala'dan...

http://www.twitch.tv/goodideagaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaldanSarkanElma -- 14 Mayıs 2014; 9:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

twitch'den izliyorum sabahtan beri millet exploit bulmuş t6'da sadece koşarak deli gibi bloodshard toplayıp harcıyorlar, neler neler düşürdüler kadala'dan...

http://www.twitch.tv/goodideagaming

şu an izleyemiyorum. nasıl yapıyorlar anlatır mısın?
  • benim dediğim exploit felan değildi. normal shardla alıyorlarmış. çıkma ihtimali yüksekmiş. ya da ben çok safım. 500 shard ım var ona bel bağladım.

ama gördüm ki yine bir cinlik dönüyor oyunda. muhtmelen low lvl rift yapıyorlar. lvl 20 de t6 rift açıp koşuyorlar. daha fazla blood shard alıp kadalada harcıyorlar.

exploit değil yani. kadala artık hatırı sayılı itemler veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 14 Mayıs 2014; 9:51:06 >
  • Sıkıntı şu ki adamlardaki bug lar bize gelene kadar düzeltilmiş oluyor :D
  • fahrettin75 F kullanıcısına yanıt
    bu bir bug değil. bir yöntem. uzun süredir de var ama hep düşük level item düşürürsün. yani 20 lvl de açtıysan lvl 20 itemler düşer. ama daha fazla blood shardın olur orası ayrı. zaten adama rift guardiandan sürekli fiery brimstone düşüyor. oradan belli low lvl rift yapıtğı.

oldukça sıkıcı bir yöntem
  • Şöyle oluyor, lvl 20 adam T6 rift açıyor. Bu durumda rift'deki tüm moblar lvl 20 oluyor. Sonra 3 tane lvl 70 adam dalıyor oyuna. Tabi düz koşu yaparak rift'i temizliyorlar.

Bu yeni gelen patch ile zorluk seviyesi arttıkça Rift Guardian'dan çıkan BS da artıyor. T6 da rift başına ne kadar geliyor bilmiyorum, atıyorum 100 olsun. Toplanan BS'ları Kadala'da harcıyorlar. Her ne kadar oyun lvl 20 olsa da Kadala BS harcayanın level'ına göre legend veriyor. Yani lvl 20 oyunda lvl 70 oyuncu Kadala'dan lvl 70 item alıyor.

Yine son gelen patch ile Kadala'dan set item'ları düşebiliyor. Dolayısıyla acısız bir kasışla sanırım göreceli olarak kısa bir sürede Jade'dir Vyr'dir şudur budur toplamak mümkün.

• Lvl 20 bile yapan kalmamış lvl1 açıp yapıyorlar. Bize gelene kadar düzeltmeselerde bu gün tamamlasak bari setleri.
  • şansa bak server bakımda tamda kovalayacak zaman varken
  • Ortalama 100 civarı bs veriyor t6 da. 2 dakkada 100 bs çok çok iyide bakalım biz görebilecekmiyiz.
  • Art arda 3 tal rasha's çıktı.
  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    kaç blood shard harcadın? şimdi bende 500 var hepsini chest e yatıracam bakalım.

edit: 3 tane leg. chest verdi ama set yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 14 Mayıs 2014; 10:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Art arda 3 tal rasha's çıktı.

Allah'ım sana geliyorum.

PL 288 oldum daha 1 tane berbat bile olmayan Tal bir tane de vasat Vyr gördüm. Bu iş düzelmeden yetişmek lazım.

1 kilo kahve alayım en iyisi eve giderken. Uyku falan yalan oldu sanki.
  • Oyunun kaymagini bu işsizler yiyor zaten aksam eve gecinceye kadar fixlenir.
    Sonra gunlerce ugras dur bir item icim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fixlenecek bir şey yok bence. zaten uzun süredir olan bir yöntem. sadece tercih meselesi. hiç item düşürmeden sadece blood shard kasmak.
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    Dostum bu bence kesinlikle bir bug :) Yani düşük levelli adam oyunu açıyor diğerleri dakikalar içinde temizliyor. rift başı 100 shard gelse 2 3 saatte isteyen istediği seti dizer. Zaten biliyosun yeni patch çıkınca gösteriş olsun diye drop oranları belli bir süre yüksek oluyor. Kısa sürede herkes jadesini zunisini ( veya istediği setini ) dizmiş olur diye tahmin ediyorum. Daha sonra da blizz bunu fixler.
  • bu blizz katıksız gerizekalı :D
    veya akıllılık yaptılar şimdi serverlar dolar
    kapılar açılsın çatışmalar başlasın nerf e kdr
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

İlk seferde Mask of Jeram düştü

Ben onun için kaç tane BS harcadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.