Arkadaşlar 100 tane +7 Fabric 100 tane de +8 yakmalık item alıp 1 tane yakıp 1 tane fabric basıcam tahminen kaç tanesi geçer tahminen 10-20-30-40 ? Ayrıca başka bildiğiniz yöntemler varmı
Yakmalık item kullanma bence. Direk bas fabricleri
quote:
Orijinalden alıntı: Elect
ama 40 tane felan basmam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: BluRay_
yakmalıkla fabric aynı fiyat zaten hatta yakmalık fiyatına 2 fabric daha cıkartırsın.Hani mantıkla yakmalık atıcanki anvile?
quote:
Orijinalden alıntı: Elect
100 Tane Fabric Varmış Yakmalığa Gerek Yok Bence. En Aşşağı 10-15 Tane Geçer Gibi
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
yakmalıkla fabric aynı fiyat zaten hatta yakmalık fiyatına 2 fabric daha cıkartırsın.Hani mantıkla yakmalık atıcanki anvile?
Aynen, yakmalık atmak saçmalık olur.Dümdüz bas fabricleri artık şansına ne geçerse
quote:
Orijinalden alıntı: WySerie
quote:
quote:
Aynen, yakmalık atmak saçmalık olur.Dümdüz bas fabricleri artık şansına ne geçerse
Yakmalığa gerek yok direk bas şansın olursa geçer zaten 20+
Alıntıları Göster
yakmalıkları 1 m den bulabılırım fabric ler ise 2-3 m ediyor o yüzden yakarım dedim çünkü 30 tane garanti geçmezse basmayı düşünmüyorum
quote:
yakmalıkları 1 m den bulabılırım fabric ler ise 2-3 m ediyor o yüzden yakarım dedim çünkü 30 tane garanti geçmezse basmayı düşünmüyorum
Basma sınırı var mı hala ? Ben 2 ay önce fln bıraktımda oyunu basma sınırı varsa gir çık zor olacak bence yakmalığı salla .
quote:
Orijinalden alıntı: Jegande
Alıntıları Göster
30 tane geçmez
quote:
Orijinalden alıntı: 60kc3
30 tane geçmez
Alıntıları Göster
31 item basma sınırı var zaaten re log atmak zorunda kalıcaksın sık sık.
quote:
Orijinalden alıntı: 0qan_34
quote:
Orijinalden alıntı: Halit.
quote:
Orijinalden alıntı: 0qan_34
Alıntıları Göster
1 tane +7 fabric basmak zaten 1m civarı tutuyor en fazla, yakmalık item anlamsız, hem sonra gider yakmalık itemin geçer anvilden şansın boşa gider onun yerine +7 direk bas dur.
100 tane +7'den 30 tane +8 çıkmaz, ama 100 tane yakmalık item alacağın parayla 100 tane +7 fabric olur. Toplamda 200 tane +7 fabric'ten 30 tane +8 çıkar büyük ihtimalle, şu relog saçmalığı çıkmadan önce bu yoldan para kazanıyordum anvilde fabriclerle baya bi tecrübem var.
quote:
Orijinalden alıntı: tungatazebiwe
1 tane +7 fabric basmak zaten 1m civarı tutuyor en fazla, yakmalık item anlamsız, hem sonra gider yakmalık itemin geçer anvilden şansın boşa gider onun yerine +7 direk bas dur.
100 tane +7'den 30 tane +8 çıkmaz, ama 100 tane yakmalık item alacağın parayla 100 tane +7 fabric olur. Toplamda 200 tane +7 fabric'ten 30 tane +8 çıkar büyük ihtimalle, şu relog saçmalığı çıkmadan önce bu yoldan para kazanıyordum anvilde fabriclerle baya bi tecrübem var.
Alıntıları Göster
En Fazla 10 tane geçer
quote:
Orijinalden alıntı: Alpér
En Fazla 10 tane geçer
Alıntıları Göster
ortalama 8-10 tanede 1 tane çıkıyor. ben de en fazla 10 tane çıkar diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aktuz
ortalama 8-10 tanede 1 tane çıkıyor. ben de en fazla 10 tane çıkar diyorum.
Alıntıları Göster
sat onları set düzersin basarsan 10 tane bile geçmez
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
quote:
quote:
quote:
şanssızlığın üzerinde olursa min. 15 yakmalığa gerek yok. Sonucu yaz buraya
quote:
Orijinalden alıntı: Sueval
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
quote:
quote:
quote:
şanssızlığın üzerinde olursa min. 15 yakmalığa gerek yok. Sonucu yaz buraya
Alıntıları Göster
Basmaktan vazgeçtim bu işle para yapmak biraz zor eskiden görev itemleri skull la felan bayağı para yapılıyordu şimdi ondada iş yok en iyisi ben biraz gb alıp ticaretten para yapayım
quote:
Orijinalden alıntı: Jegande
Basmaktan vazgeçtim bu işle para yapmak biraz zor eskiden görev itemleri skull la felan bayağı para yapılıyordu şimdi ondada iş yok en iyisi ben biraz gb alıp ticaretten para yapayım
Alıntıları Göster
bence hala çok temiz para kazanılan bir iş. 2-3 kişi beraber yapılırsa sıkıcı da olmuyor. diğer yöntemde bir akşam buy tezgahı açıp, çok satılan shard7 trina scroll gibi malzemeleri toplayıp, ertesi akşam satmak.
quote:
Orijinalden alıntı: aktuz
bence hala çok temiz para kazanılan bir iş. 2-3 kişi beraber yapılırsa sıkıcı da olmuyor. diğer yöntemde bir akşam buy tezgahı açıp, çok satılan shard7 trina scroll gibi malzemeleri toplayıp, ertesi akşam satmak.
Alıntıları Göster
+9 unda iyi para war gerçekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme