Şimdi Ara

100 Tane +7 Fabric(BASMA YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100 tane +7 Fabric 100 tane de +8 yakmalık item alıp 1 tane yakıp 1 tane fabric basıcam tahminen kaç tanesi geçer tahminen 10-20-30-40 ? Ayrıca başka bildiğiniz yöntemler varmı

• Yakmalık item kullanma bence. Direk bas fabricleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Yakmalık item kullanma bence. Direk bas fabricleri
    ama 40 tane felan basmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

yakmalıkla fabric aynı fiyat zaten hatta yakmalık fiyatına 2 fabric daha cıkartırsın.Hani mantıkla yakmalık atıcanki anvile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Yakmalık item kullanma bence. Direk bas fabricleri
    100 Tane Fabric Varmış Yakmalığa Gerek Yok Bence. En Aşşağı 10-15 Tane Geçer Gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

yakmalıkla fabric aynı fiyat zaten hatta yakmalık fiyatına 2 fabric daha cıkartırsın.Hani mantıkla yakmalık atıcanki anvile?

Aynen, yakmalık atmak saçmalık olur.Dümdüz bas fabricleri artık şansına ne geçerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: WySerie

quote:

quote:

Aynen, yakmalık atmak saçmalık olur.Dümdüz bas fabricleri artık şansına ne geçerse

Yakmalığa gerek yok direk bas şansın olursa geçer zaten 20+

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yakmalıkları 1 m den bulabılırım fabric ler ise 2-3 m ediyor o yüzden yakarım dedim çünkü 30 tane garanti geçmezse basmayı düşünmüyorum

• quote:

yakmalıkları 1 m den bulabılırım fabric ler ise 2-3 m ediyor o yüzden yakarım dedim çünkü 30 tane garanti geçmezse basmayı düşünmüyorum

Basma sınırı var mı hala ? Ben 2 ay önce fln bıraktımda oyunu basma sınırı varsa gir çık zor olacak bence yakmalığı salla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Alıntıları Göster
    30 tane geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

30 tane geçmez

Alıntıları Göster
    31 item basma sınırı var zaaten re log atmak zorunda kalıcaksın sık sık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qan_34

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Orijinalden alıntı: 0qan_34

Alıntıları Göster
    1 tane +7 fabric basmak zaten 1m civarı tutuyor en fazla, yakmalık item anlamsız, hem sonra gider yakmalık itemin geçer anvilden şansın boşa gider onun yerine +7 direk bas dur.

100 tane +7'den 30 tane +8 çıkmaz, ama 100 tane yakmalık item alacağın parayla 100 tane +7 fabric olur.
    Toplamda 200 tane +7 fabric'ten 30 tane +8 çıkar büyük ihtimalle, şu relog saçmalığı çıkmadan önce bu yoldan para kazanıyordum anvilde fabriclerle baya bi tecrübem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tungatazebiwe

1 tane +7 fabric basmak zaten 1m civarı tutuyor en fazla, yakmalık item anlamsız, hem sonra gider yakmalık itemin geçer anvilden şansın boşa gider onun yerine +7 direk bas dur.

100 tane +7'den 30 tane +8 çıkmaz, ama 100 tane yakmalık item alacağın parayla 100 tane +7 fabric olur.
    Toplamda 200 tane +7 fabric'ten 30 tane +8 çıkar büyük ihtimalle, şu relog saçmalığı çıkmadan önce bu yoldan para kazanıyordum anvilde fabriclerle baya bi tecrübem var.

Alıntıları Göster
    En Fazla 10 tane geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpér

En Fazla 10 tane geçer

Alıntıları Göster
    ortalama 8-10 tanede 1 tane çıkıyor. ben de en fazla 10 tane çıkar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

ortalama 8-10 tanede 1 tane çıkıyor. ben de en fazla 10 tane çıkar diyorum.

Alıntıları Göster
    sat onları set düzersin basarsan 10 tane bile geçmez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şanssızlığın üzerinde olursa min. 15 yakmalığa gerek yok. Sonucu yaz buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sueval

quote:

quote:

quote:

quote:

şanssızlığın üzerinde olursa min. 15 yakmalığa gerek yok. Sonucu yaz buraya

Alıntıları Göster
    Basmaktan vazgeçtim bu işle para yapmak biraz zor eskiden görev itemleri skull la felan bayağı para yapılıyordu şimdi ondada iş yok en iyisi ben biraz gb alıp ticaretten para yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Basmaktan vazgeçtim bu işle para yapmak biraz zor eskiden görev itemleri skull la felan bayağı para yapılıyordu şimdi ondada iş yok en iyisi ben biraz gb alıp ticaretten para yapayım

Alıntıları Göster
    bence hala çok temiz para kazanılan bir iş. 2-3 kişi beraber yapılırsa sıkıcı da olmuyor.
    diğer yöntemde bir akşam buy tezgahı açıp, çok satılan shard7 trina scroll gibi malzemeleri toplayıp, ertesi akşam satmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

bence hala çok temiz para kazanılan bir iş. 2-3 kişi beraber yapılırsa sıkıcı da olmuyor.
    diğer yöntemde bir akşam buy tezgahı açıp, çok satılan shard7 trina scroll gibi malzemeleri toplayıp, ertesi akşam satmak.

Alıntıları Göster
    +9 unda iyi para war gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.