Şimdi Ara

KADEMECILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM arkadaslar sadece kademecılıkle en fazla ne kdr yol alınabılır mesela oyunun en ıyı kademecısı olsan nerelere gelırsın sıralamada uzun vadede ıyı olur dedı bana bırılerı ama dogrumu bu ??

• Hocam biraz daha açarmısın konuyu ? Kademecilikten kastın nedir? Birde hangi oyun için kademecilik yada bu bir oyun mu ben birşey anlamadım
  • Ogame ıcın soledım ogame bolumuyle o yuzden anlasılır dıye dedım ama ogame ıcın soruyorum sadece kademecılıkle ne kdr yol alınabılınır ??
  • Ben şahsen kademeci bir oyuncuyum emin ol çok işe yarıyor öyle sahte puan yapıp 1 savaşta çok sıra düşürmez seni kademelerini iyi kurup filo bas
  • Saol kardes bısı daha sorucam pekı kademeyle cok ust sıralara cıkartırmı senı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: -VaSsiLiZaiTSeV-

Saol kardes bısı daha sorucam pekı kademeyle cok ust sıralara cıkartırmı senı ??

Çıkartmazmı çıkartır tabi hemde sağlam puanlarla çıkartır
  • Eğer çok fazla pc başında kalabiliyorsan filoculuğu tercih et bence..Ama kalamıyorsan kendine ufak bir bn filosu kur bunlarla i/I saldırarak ve kademe basarak geliştir kendini..kademeyle bir süre sonra emin ol çok yüksek sıralara gelirsin..sırf kademeci ittifaklar bile var.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGITIM TANRISI
    5 yıl önce açıldı
    BOGAZICI - ISLETME
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler taktıkler ıcın ole yapıcam
  • kademe sabır ister. aktif gezegenlerde 7-8. galaksilere konuşlanmanız lazım. 2 tane saldırı gezegeni bırakmanız lazım kendinize. kademeleri toplu olarak her gezegene uygulayacaksınız. robot fabrikası yüksek olması lazım . araştırmaları ihmal etme. rakibi korkutacak savunmaya sahip olman lazım. örnek verirsek 28-25-23 iyidir. çevrendeki kademecilere saldırma yağmacılara karşı gücün olsun. kademeye çok asılmak belli bir yerden sonra külfet yapar filoda lazım.
  • Kademecilik iyi güzelde uzun süreli ve kulfetli bir iş olması açısından biraz filo ganimetlede kademe anlayışında oynuyorum ben. Savunma çok az basarım o gereksiz geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Kademecilik iyi güzelde uzun süreli ve kulfetli bir iş olması açısından biraz filo ganimetlede kademe anlayışında oynuyorum ben. Savunma çok az basarım o gereksiz geliyor.

Savunma bencede gereksiz çünkü geçilmicek savunma yoktur elbet geçerler ama filoları havada bırakarak onları koruyabilirsiniz tabikide kilit yemezseniz biraz riskli bir olay kademecilik o kadar hammadde biriktirip kilit yerseniz(benim gibi) ondan sonra sinir olup oyunu kapatırsınız tamamen

• Ben de kademeciyim arkadasların da dediği gibi sabır işi. üst sıraları da zorlarsın ben elektra da 7. sıradayım 1-2 ay once 1. sıradaydım 28 günlük bir ceza verdiler 12. sıraya düştüm şimdi 7 .Yani sıralama önemli değil kademeci de olsan olur filocu da olsan olur.
  • en sağlam sistem
    genelde kademecilik - kısmen yağmacılık (i/I lara dalmalısın)
    i/I ları da serverin güncelleme zamanlarında takip et günde 3 kez
  • Bende kademeciydim. org 41de uzun sure birinci idim. Bilenler bilir belki, THE LAST OTTOMAN

Kademeciligin yaninda galaksilere de yayilmalisin.

Galaksilerde 1den5e kadar, 100er sistem ara ile alacan somurgeleri. 5ten 6ya 7ye de daliyodum oyunun ilerleyen safhalarinda.

Bir yerler kurursa, digerlerinde yagma yaparsin.

Ve mutlaka gece 1 guncellemesini kacirmiican. Yeni i ler cikinca ilk dalan sen olmalisin.

Daha onemlisi Tuccar amca ile iliskilerini iyi tutucan. Evrenin en buyuk filosu sendeymis gibi herkesten ucuza deu alip, tuccar amcada yuksek oranda satacan. Aradaki fark sanki buyuk bir savas yapmissin gibi ucurur seni.
  • kademecilik olgusunu kavrayan bir oyuncu 3-5 amatör yenilgi dışında alıcagı galibiyetlerle kendini toparlar sürekli gelişir.
  • kademecilik için genel bir bilgi vereyim. e 33 ve e 45 de oynadım. e 45 de kademeciydim. 800. sıradan alıp 50. sıralara getirdim hesabı.

kademeciliği genelde net basında pek duramayan arkadaslar seciyor. net basında pek olamadıgı için filo yapsa vurulacak o yuzden

kademecilikte cok az bir filon olur genelde. o da "yagma" filosudur. onunla ufak savunması olan gezegenlere saldırsın. yağma yaparsın. bu kucuk filon vurulsa bile pek puan kaybetmezsin.

zaten cok sık bakamadıgın için iyi bir savunman olur. biriken madenlere saldıran kişi, savunma karsısında kar elde etmesi az oldugu için saldırmaz.

kademecilikte surekli basacaqk bir sey bulunur. bina, arastırma. sonra rip basılabilir.

e 33 te oyun birincisi kademeciydi. ( ben oynadıgım donemde 2007 - 2008 )

ama ogame bir savas oyunudur. bir stratejidir. kademecilik bence bu oyunun dogasına terstir.

maksat burda savasmak ve ortak savunma yapmaktır.

savasların ve savunmaların tadı baskadır. acaba vurabilecek miyim. adam on olur mu. veya pusuya mı yattı savunma mı cekti gibi dusunceler olusur saldırı anında...

valla eski gunler geldi şimdi bile heyecanlandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.